|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
το γνωριζω για το φιλτρο βυθου, απλα πιστευω οτι κανει δουλεια. τωρα θα ανεβασω φωτογραφιες. το φιλτρο δεν ειναι εξωτερικο, απλα εχω ενα εσωτερικο βοηθειτικο. τα μικρα ψαρια τα εχω ξεχωριστα απο το παπαγαλοψαρο οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να τα φαει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για το φίλτρο βυθού έχουμε διαφορετικές απόψεις μελίγα λόγια δεν συμφωνω μαζί σου.
Το εσωτερικό φίλτρο τι υλικά έχει μέσα; Αν και χώρια τα ψάρια σου εφόσον είναι στο ιδιο νερό ,να ξέρεις τουλάχιστον οτι έχουν διαφορετικές απαιτησεις νερού. Επιμένεις να μη λες αν έχεις μετρήσεις ποιότητας νερού. |
|
|||
|
|||
![]()
το φιλτρο εχει σφουγγαρι μεσα. Μετρησεις δεν εχω κανει ακομα και μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται ακομα κιολας γιατι ειναι νωρις!
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω και αυτη αλλα δεν ειχα βαλει ακομα τα φυτα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πως σας φανηκε το ενυδρειο μου?
|
|
||||
|
||||
![]()
και αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13655
------------------------- Πρωτότυπο μπορώ να πω,θέλει αρκετή δουλειά ακόμη .Τα φυτά μάλλον είναι ψεύτικά ε; ,αν είναι αληθινά τοτε μάλλον παραστραβώθηκα (και επιμένω να μη πηγαίνω στον οφθαλμίατρο ![]() Πάντος Αγγελε χρείαζεσαι αρκετό διάβασμα για να γλυτώσεις κόπο χρόνο και προπάντων τις σημερινές μέρες χρήμα,κάτσε διάβασε όλα τα υπομνήματα των αρχαρίων και θα σου λυθούν τα χέρια,και αν έχεις ακόμη απορίες μπορείς να ρωτας άφοβα,όι περισσότεροι έτσι ξεκινήσαμε. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τσιόνογλου Σταύρος : 28-03-10 στις 01:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Με αυτα που σας ειπα ως τωρα τι αλλο μου μενει να κανω?το νερο απο το ενυδρειο μου αρχισε να μαυριζει τι μπορει να φταιει και τι μπορω να κανω γι'αυτο?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη @ggelos : 28-03-10 στις 13:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Aggele το χομπυ ειναι απαιτιτηκο κ ευχαριστο.Πρεπει να εχεις υπομονη κ να διαβαζεις οσες περισσοτερες πληροφοριες μπορεις για το ενυδριο για το νερο για τα χημικα στοιχεια του κ φυσικα για τα ψαρακια που θες να βαλεις.
Π.χ για καθε ψαρακι πριν το βαλεις στο ενυδριο πρεπει να διαβασεις τι συνθηκες νερου(μαλακο,σκληρο) αν ειναι μοναχικο η κοπαδοψαρο αν ειναι κοινονικο η επιθετικο σε τι θερμοκρασιες ζει αν ειναι γλυκου η αλμυρου,σε ποσα λυτρα χωρανε ποσα ψαρακια κ κλπ κλπ. Ολα αυτα κ πολλα αλλα πρεπει να τα μαθεις για να μπορεις να στυσεις ενα σωστο ενυδριο κ τα ψαρακια σου να μην πεθαινουν... Αντιλαβου? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα φιλτρα που εχω δεν κανουν δηλαδη?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- και αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=8388 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τσιόνογλου Σταύρος : 28-03-10 στις 01:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
αυτο ειναι το ενυδρειο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ωρα για να το ξεκινησω επιτελους τα φωτα σας παρακαλω.. | panoscorfu | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 10-11-08 08:30 |
Λεω να ξεκινησω Fish-only- Θελω τρελη βοηθεια | afrodite | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 11-06-08 13:53 |
θελω να ξεκινησω απο υην αρχη | kwnstantina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 31-03-08 10:22 |
νεο ενυδρειο-θελω ιδεες | joys | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 25-10-07 16:25 |