|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε Γιώργο , αλλά μην νομίζεις πως θα είσαι 100% απαλλαγμένος απο διάφορα "κακά" ζωάκια!Ο βράχος σίγουρα δεν θα έχει τις άλγες που έχει ο ακουράριστος και θα είναι σε πολύ καλύτερη , οπτικά τουλάχιστον, κατάσταση!
Λαχείο είναι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια εχω και εγω απο αυτα... Βρισκονται αναμεσα στα κοραλακια (στο σφουγκαρι τους) μονο που εμενα ειναι λιγο σκουροχρωμα.. επισης παρατηρησα οτι τα κοραλακια δεν ανοιγουν ποια πανω, εκει που βρισκονται αυτα δηλαδη αλλα μονο απο κατω τους... τα βγαζω ολα μαζι ετσι?? δεν εχουν παει στο βραχο μου εδω και εναμιση μηνα που τα εχω... απλα εχουν μεγαλωσει πολυ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πιστευω να μιλάς για sps και τους πολύποδες τους έτσι?Καμία φωτό παίζει μην γίνει καμία γκάφα?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οι πολυποδες ειναι που δεν ανοιγουν πλεον.. εκει που ηταν καμια 30αρια τωρα εχουν μεινει 2-3 που ανοιγουν και αυτα ειναι κατω κατω.. Απο πανω πλεον εχει κατι σωληνακια (γυρο στα 15) απο τα οποια βγαινουν οι κυριοι που φενονται στις φωτο του φιλου πιο πανω, σε πιο σκουρο χρωμα...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aiptasia? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 17 | 12-05-09 11:02 |
Aiptasia | vega | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 11-06-08 07:30 |
s.o.s. - aiptasia in my reef | chrisstam | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 9 | 13-05-05 12:29 |
Aiptasia Sp. | Husky_Jim | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 27-04-05 14:31 |
Aiptasia Anemone | Discos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 0 | 27-04-05 14:30 |