|
|
||||
|
||||
![]()
Each teaspoonful of Stress Zyme contains 300 million bacteria. These bacteria are in a dormant state and become active when added to the aquarium.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω ότι τα παίρνει κάποιος για αυτό το λόγο, μάλλον πίνει τον καφέ πριν τα αγοράσει και όταν απολαμβάνει το ενυδρείο του.
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν καλά μου παιδιά από όσο μπορώ να καταλάβω, το συγκεκριμένο μπουκαλάκι δεν περιέχει νιτροποιητικά βακτήρια αλλά κάποιο άλλο είδος βακτηρίων (το θεωρώ απαράδεκτο που δεν αναφέρεται το είδος), το οποίο έχει την ικανότητα να διασπά τα οργανικά απόβλητα του ενυδρείου...Δηλαδή δεν πρόκειται για τα πολυπόθητα βακτήρια που θέλουμε να εγκατασταθούν στο φίλτρο μας, αλλά για διαφορετικά βακτήρια που ενδεχομένως σώζουν την κατάσταση σε περίπτωση στραβής! Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρόκειται για δύο διαφορετικά πράγματα και κανονικά δεν θα πρεπε να τα συγκρίνουμε! Το θέμα είναι ότι τα συγκεκριμένα σκευάσματα προτείνονται ως "στρώσιμο".
|
|
||||
|
||||
![]()
πιστευω πως κανεις μας δε θα ηταν φανατικα κατα των βακτηριων αν τουλαχιστον τα μαγαζια προτειναν "ριξε τα ζουμια...παρε και τα τεστ..κανε καθημερινα μετρησεις και οταν εχεις τις επιθυμητες τιμες βαλε ψαρια". ετσι δε θα ειχαμε ουτε θανατους ουτε απογοητευμενους χομπυστες. και θα ειχαμε και αναφορες του ποσο καιρο κανει να στρωσει τι ενυδρειο με αυτα ΑΝ στρωνει.
κι αν δεχθω οτι κανουν τα σκευασματα αυτα καποια δουλεια (πρεπει να δω πολλα για να πεισθω και δε πιστευω οτι θα γινει ).....σιγουρα δεν την κανουν οπως λενε τα μαγαζια...."ριξε αυτο και αμεσως ή σε 24 ωρες ψαρια και εισαι οκ". αυτο μπορει επιτελους να σταματησει??? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα αυτο το ριξε και ελα αυριο για ψαρια ειναι εντελως χαζο...Ομως στην ελλαδα πρωτα περνουμε κατι και μετα κοιταμε αν μας κανει και αν εξυπηρετει και αν ξερουμε να το χειριστουμε και αν και αν και αν....
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι να πω ρε παιδιά, σίγουρα το μπόλι κάνει δουλεία και είναι ίσως η σωστότερη μέθοδος. Όταν έφτιαξα για πρώτη φορά το δικό μου ενυδρείο δεν γνώριζα ούτε το site αυτό ούτε καν τι σημαίνει μπόλι, όποτε χρησιμοποίησα ένα από τα ζουμιά, αν θυμάμαι καλά ήταν SERA ή TETRA. Τι έκανα λοιπόν, έβαλα το υγρό αυτό και μετά έβαζα ψαράκια σιγά σιγά, δυο μετά από 2/3 μέρες, αλλά δυο μετά από καμία εβδομάδα και ούτω καθεξής, με αυτό το τρόπο δεν είχα ούτε μια απώλεια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρηση κολλας logo | Μικρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 06-11-07 13:29 |
ΧΡΗΣΗ DI ΣΕ ΓΛΥΚΟ ΝΕΡΟ? | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-05-07 11:00 |
ΣΚΑΛΑΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ | PSILOS | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 25-05-04 22:04 |