|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντιστροφη οσμωση δεν εχω.
Επειδη ειναι λιγα τα λιτρα θα βαζω απιονισμενο. Ηδη εχω βαλει αρκετο κ εχουν πεσει ph κ σκληροτητες. Βρηκα το fluval 205 σε πολυ καλη τιμη αλλα δεν ξερω αν εχει αυτοματη αναροφηση νερου. Η σειρα 5 της fluval ειναι "ιδια" αρα pavlos2003 αν εχει το 305 θα εχει κ το 205. Εχει? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...εγώ πάντως είναι "fun" της σειράς "classic" της EHEIM... για να έχεις ΑΛΛΑ πράγματα να ασχολείσαι, και ΟΧΙ το φίλτρο...
![]() (PS: ένα 2215 θα σου ήταν ΚΟΥΤΙ!)
|
||||
|
||||
![]()
Απλα το 2215 το εχω βρει χωρις βανακια κ χωρις υλικα σε λιγο χαμηλοτερη τιμη απο το 205.
|
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως για να κατεβασεις σε αυτα τα λιτρα την σκληροτητα θα χρειαστεις πολλα μπουκαλια απιονισμενο νερο και δεν συμφερει!υπαρχουν και οικονομικες λυσεις που σου λυνουν τα χερια!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ηδη κατεβασει το ph απο 7.3 σε 6.4 .
Βαζω εδω κ καιρο απιονισμενο. Αρα δεν νομιζω οι σκληροτητες να ειναι υψηλες. |
|
||||
|
||||
![]()
εγω μιλαω για τα οικονομικα..γιατι καθε βδομαδα θα πρεπει να βαζεις αρκετα μπουκαλακια για τις αλλαγες..φυσικα εσυ θα κανεις οτι θες
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετατροπη ενυδρειου! | strinzis | Malawi | 24 | 09-05-08 10:08 |
η αβυσσος του αμαζονιου | fishme1 | Ιστοσελίδες στο Internet | 7 | 27-01-08 23:22 |
Μετατροπη ενυδρειου γλυκου νερου σε θαλασσινο | pajos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 03-12-07 12:05 |
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΡΟΠΙΚΑ ΣΕ ΚΙΧΛΙΔΕΣ | Lary80 | Malawi | 8 | 30-01-05 18:13 |