|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να έχει αλλά δεν είμαι σίγουρος!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω τι ειναι αυτο αλλα οταν γινεται πχ μια διακοπη ρευματος δε χρειαζεται μετα να κανεις κατι για να ξεκινησει παλι τη λειτουργια του.
Οταν το εχεις ανοιξει για να το καθαρισεις (κλεινοντας ενα διακοπτη και χωρις να χυθει σταγονα) μετα για να ξεκινησει πρεπει να τρομπαρεις λιγο (με την καλη εννοια) με ενα μικρο γκρι λεβιεδακι που διακρινω στη μεγεθυνση της φωτογραφιας που εχεις παραπανω στο λινκ. Εχω το 305. και θελω αλλο ενα φιλτρακι αναμεσα σε αυτα που ψαχνεις και συ απλα για να βελτιωσω την κυκλοφορια και να αυξησω και λιγο τη βιολογια μου.. |
|
||||
|
||||
![]()
Το πιο σημαντικο για μενα (ειδικα για ροδοστομους) ειναι μαλακό και οξινο νερο - αντιστροφη οσμωση εχεις?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αντιστροφη οσμωση δεν εχω.
Επειδη ειναι λιγα τα λιτρα θα βαζω απιονισμενο. Ηδη εχω βαλει αρκετο κ εχουν πεσει ph κ σκληροτητες. Βρηκα το fluval 205 σε πολυ καλη τιμη αλλα δεν ξερω αν εχει αυτοματη αναροφηση νερου. Η σειρα 5 της fluval ειναι "ιδια" αρα pavlos2003 αν εχει το 305 θα εχει κ το 205. Εχει? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...εγώ πάντως είναι "fun" της σειράς "classic" της EHEIM... για να έχεις ΑΛΛΑ πράγματα να ασχολείσαι, και ΟΧΙ το φίλτρο...
![]() (PS: ένα 2215 θα σου ήταν ΚΟΥΤΙ!)
|
||||
|
||||
![]()
Απλα το 2215 το εχω βρει χωρις βανακια κ χωρις υλικα σε λιγο χαμηλοτερη τιμη απο το 205.
|
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως για να κατεβασεις σε αυτα τα λιτρα την σκληροτητα θα χρειαστεις πολλα μπουκαλια απιονισμενο νερο και δεν συμφερει!υπαρχουν και οικονομικες λυσεις που σου λυνουν τα χερια!
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετατροπη ενυδρειου! | strinzis | Malawi | 24 | 09-05-08 10:08 |
η αβυσσος του αμαζονιου | fishme1 | Ιστοσελίδες στο Internet | 7 | 27-01-08 23:22 |
Μετατροπη ενυδρειου γλυκου νερου σε θαλασσινο | pajos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 03-12-07 12:05 |
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΡΟΠΙΚΑ ΣΕ ΚΙΧΛΙΔΕΣ | Lary80 | Malawi | 8 | 30-01-05 18:13 |