|
|
||||
|
||||
![]()
Παπαρατσι εχω γινει!!! Εδω με ενα κομματι απο τον αυτοχειρα σαλιγκαρο, αποφασισε να βγει απο το ενυδριο και τον βρηκα αποξηραμενο, τον εβγαλα απο το κελυφος του και το εριξα μεσα για να φιλοξενησει καποιον εριμητη, μεσα σε λεπτα ειχε μπει μεσα ενας, του οποιου το σπιτακι δεν ειδα ποτε, και αρχισε καθαρισμο. Ενα απο τα "σκουπιδια" που πεταξε κραταει η γαριδουλα!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι να κρατήσεις τόσο μικρό σύστημα, αλλά νομίζω ότι είναι από τους καλύτερους τρόπους για να μαθαίνει κανείς για θαλασσινό. Με βάζει σε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω οτι βλεπεις τη λεπτομερια, πραγματα που σε ενα μεγαλυτερο ενυδριο δεν θα παρατηρουσες ποτε... Και εχει πραγματικα πολλα να προσφερει!!
|
|
||||
|
||||
![]()
μας βαζεις σε πειρασμο για reef..!!
πολυ ωραιο το ενυδρειακι σου!! ο βραχος ειναι απιστευτος, εχει τελεια χρωματα..! |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω!!! Και γιατι οχι? Μεχρι τωρα δεν εχω αντιμετωπισει καμια δυσκολια και δεν εχω βαλει ακομα θερμαντηρα, στους 22,5 βρισκεται και ζουν και βασιλευουν ολα!! Τωρα θα βαλω και το ελιγουελ με το πελτιερ για ψυξη-θερμανση και θα ειναι κομπλε!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δε τα καταλαβαινω ολα αυτα που λες γιατι ακομα δε το κατεχω με το θαλασσινο ειδικα!! μια απορια παντως ειχα, αν καποιος αποφασισει καποια στιγμη στο μελλον να κανει κατι τετοιο τον βραχο τον ζωντανο που τον βρισκεις???(στη θαλασσα?? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τον πουλανε στα καταστηματα
|
|
||||
|
||||
![]()
+++
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pico Reef 15 Λίτρα | hitman | Nano Reef | 12 | 23-03-09 10:47 |
pico reef DIY | chemical mac | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 17-10-07 06:38 |
pico reef? Πόσο εύκολο??? | Theokyr | Nano Reef | 7 | 05-05-06 10:19 |