|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
χμ..δεν πειραζει και αυριο μερα ειναι...παντως καλο ειναι να υπαρχουν διαφορες κρυψωνες για τις γαριδες..οι δικιες μου βρισκονται συνεχως σε κινηση...τα φυτα τυπου μοσσ τις χαροποιουν ιδιαιτερα και δεν κουραζονται να τα καθαριζουν..καλη συνεχεια
|
|
|||
|
|||
![]()
Εισαι οριακα απο χωρο για τις αμανο, αρκεσου σε αυτες. Γινονται μεγαλες εως και 6εκ οι θηλυκιες και θελουν αρκετο χωρο. Αλλαγες νερου καθε εβδομαδα και θα τις εχεις μεχρι και 4-5 χρονια.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα οκ!!να μη το παρακανω! ![]() ------------------------- [QUOTE=platy;419943]χμ..δεν πειραζει και αυριο μερα ειναι...παντως καλο ειναι να υπαρχουν διαφορες κρυψωνες για τις γαριδες..οι δικιες μου βρισκονται συνεχως σε κινηση...τα φυτα τυπου μοσσ τις χαροποιουν ιδιαιτερα και δεν κουραζονται να τα καθαριζουν..καλη συνεχεια[/QUOTEηγγειλ παρηγγειλα κατι μπαλακια μος μπας και τις βλεπω περισσοτερο και βγουν απο την τρυπα!!! ευχαριστω platy, πηρες τελικα τα γκαπυ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liz@ : 23-02-10 στις 00:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ειπα εγω τιποτα για red cherry. Αμανο μην βαλεις αλλες..
![]() |
|
||||
|
||||
![]() αν βαλω 5 ακομα red cherry ειναι οκ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μην το παραγεμισεις...καλυτερα να αφησεις τις αμανο αλλιως βαλλε ενα ζευγαρακι ρεντ τσερυ ...οταν θα γεννησουν θα γεμισεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως ξερεται πως ξεχωριζουν αρσενικα-θυληκα στις γαριδες..?τις αμανο τις πηρα στην τυχη αλλα διαβασα οτι δε γεννανε σε ενυδρειο ετσι και αλλιως...
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι red cherry δεν ειναι κιχλιδες να μπαινουν σε ζευγαρια. Νοιωθουν καλα σε ομαδα και καλο ειναι αν θελουμε αναπαραγωγη να βαζουμε μια αποικια των 10-12 απο την αρχη.
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω platy, πηρες τελικα τα γκαπυ?
![]() ?/ για ποιο ενυδρειο>?? εχω αλλαξει το προτζεκτ εδω και καιρο ..το ενυδρειο τρεχει με γαριδες και γονο απο ξιφοφορους(μεχρι να μπει ο πλακατ..) ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
χμμμ....τοτε τι προτεινουν ολοι μονομαχο με γαριδες και σαλιγκαρια ...(μπουρδες?) βλεπουμε μεχρι τοτε...
|
|
|||
|
|||
![]()
Με αμανο δεν θα υπαρχει προβλημα αλλα με τις μικρες γαριδες τυπου red cherry ειναι ρισκο. Εκτος του οτι εξαρταται σε μεγαλο βαθμο απο τον χαρακτηρα του καθε μονομαχου, γενικα οι plakat ειναι πιο γρηγοροι και τσαχπινηδες απο τους αλλους.
Εμενα ο δικος μου δεν πειραζε τις ενηλικες αλλα τα νεογεννητα τα αποδεκατιζε !! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή Amano. | yannis | Γαρίδες του γένους Caridina | 223 | 06-03-16 22:03 |
Θέματα σχετικά με συγκατοίκους Amano. | panos73 | Γαρίδες του γένους Caridina | 73 | 30-08-15 09:02 |
Γενικές πληροφορίες για Tropheus | MiziGr | Tanganyika | 6 | 14-07-15 08:03 |
γενικές πληροφορίες για πολλά κ διάφορα PETS | polykarpos | Ιστοσελίδες στο Internet | 10 | 08-02-15 22:52 |
Θέματα σχετικά με τη θερμοκρασία | Apollwnas | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 78 | 19-01-13 18:54 |