|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ενω ειχα 5 αμανο πηρα χτες αλλες 2 ...μου εκανε εντυπωση το χρωμα ....αυτες ειναι πιο γαλακτερες και ροζ .....ενω η αλλες που εχω...γριζοπες να το πω.??...καπος ετσι...
θα ανεβασώ φωτο...να μου πητε αν ειναι αμανο η ειδος υβριδικο...που αν ειναι πιθανον θα εχω γεννες... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
θελεις αλμυρο νερο για να ζησουν τα νεογνα των αμανο.
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι το ξερω αυτο...
αλλο ρωτησα...ειχα διαβασει οτι υπαρχουν αμανο...που δεν ειναι αμανο αν και μιαζουν υπερβολικα...και ειπα να ανεβασω φωτο γιατη η πρωτες με την δευτερες που πηρα δεν μιαζουν και τοσο...οσο άφορα το χρώμα...αν ειναι ιμιαιμες !!! τοτε θα γενησουν στο γλυκο νερο ...απο οσο εχω διβασει σε αλλο ποστ... η ερωτησει ειναι" ειναι αμανο γνησιες η οχι?'' υ.γ τι εκανες με τους μονομαχους σου τελικα? |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν υπαρχουν amano γαριδες ημιαιμες ουτε υβριδικες. Ενα ειδος ειναι προς το παρον (Caridina multidentata), απλα συνανταται σε μεγαλη εξαπλωση στην απω ανατολη και ΝΑ Ασια και πιθανον να εχει καποιες μορφες διαφορετικες.
To 99,99% των αμανο που ερχονται στα μαγαζια ειναι πιασμενες απο μια συγκεκριμενη ορεινη περιοχη της Taiwan. Το διαφορετικο χρωμα των γαριδων σου , ειναι αποτελεσμα της προσαρμογης στο νεο περιβαλλον και προερχεται κυριως απο στρες. Σε λιγες μερες που θα εγκλιματιστουν στο νεο τους σπιτι θα αλλαξουν χρωμα και θα γινουν ιδιες με τις αλλες. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
χαχαχαχα... απιστευτο!!!!το βρηκα ! και μαντεψε τι .... ειναι δικο σου!!! http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...02&postcount=1 ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη birgin : 08-08-10 στις 02:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή Amano. | yannis | Γαρίδες του γένους Caridina | 223 | 06-03-16 22:03 |
Θέματα σχετικά με συγκατοίκους Amano. | panos73 | Γαρίδες του γένους Caridina | 73 | 30-08-15 09:02 |
Γενικές πληροφορίες για Tropheus | MiziGr | Tanganyika | 6 | 14-07-15 08:03 |
γενικές πληροφορίες για πολλά κ διάφορα PETS | polykarpos | Ιστοσελίδες στο Internet | 10 | 08-02-15 22:52 |
Θέματα σχετικά με τη θερμοκρασία | Apollwnas | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 78 | 19-01-13 18:54 |