|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το Χρηστάκης πάει για μένα ρεεεεεεεεεεεεεε
![]() Κάνε αυτό που λέει ο Ρουμπιν για ιος μου φαίνεται θα περάσεις σε 10-12 μέρες . Μεγάλες αλλαγές νερού θα βοηθήσουν |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αναφερω οτι αυτη την περιοδο δοκιμαζω το trichosal σε καποιον δισκο που εχει pop eye. Ειναι αλλος χομπιστας. Τα αποτελεσματα μεχρι τωρα ειναι πολυ καλα! |
|
|||
|
|||
![]()
Ξεκινησα καραντινα (30λτ μονο .... δυστυχως) με αλατι (2 γρ-λτ) και αεροπετρα ....αυριο βαζω zinadol.....
αλλαγες καθε ποτε????? ευχαριστω ολους παιδια.... (ιδιαιτερα τον red rubin!!!!) |
|
|||
|
|||
![]()
Καθε μερα 50%.
Θα βαζεις μονο οσμωση για να μεινει χαμηλο το Ph σου Το Zinadol ειναι 1 καψουλα των 500 mg στα 100 λιτρα. Το διαλυεις σε νερο ενυδρειου. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπορείς κατέβασε το Ph κοντά στο 4 σταδιακά οχι περισσότερο απο 1 βαθμό το εικοσιτετράωρο.
Δεν θα γλυτώσουμε ποτε απο αυτή την κατάρα την ατυχία μου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υ.Γ Χωρίς να θέλω να πω κάτι για τον φίλο που έχει το πρόβλημα.
|
||||
|
||||
![]()
Πέρα από αυτό που αντιμετωπίζεις τώρα .
Κάποιες παρατηρήσεις δικές μου τα ψάρια σου είναι ατάιστα πρέπει να ταίσεις περισσότερο το ότι κάνεις αλλαγή νερού κάθε 15 μέρες το 25% και έχεις νιτρικά 5 σε δισκοενυδρείο χωρίς φυτά μάλιστα τα έχεις πεθάνει στην πείνα . |
|
||||
|
||||
![]()
στην δική μου περίπτωση είχα ρίξει 1 κάψουλα των 100 στα 60 λίτρα .
και αλάτι 3 γρ/ λίτρο .... το καλό είναι πως το πρόλαβες ..... κάνε κινήσεις όμως γρήγορα !! μην ξεχάσεις τον καλό αερισμό του νερού σου .. σε κάθε αλλαγή συμπληρώνεις τόσο αλάτι όσο και το νερό της αλλαγής σου για να παραμείνεις σταθερά στα 3γρ/ λίτρο αλάτι ..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεοι λαθρεπιβατες | panoscorfu | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 06-01-09 22:43 |
Νεοι επισκεπτες! | Greg26 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 07-09-07 18:54 |
Νεοι συγκατοικοι!! | moudi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 11-06-07 19:17 |
ΝΕΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ | petros | Bettas | 16 | 09-06-07 13:03 |