|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Tο είχα πάθει και εγώ ,όλοι ήταν απο Γερμανία και τι ήθελα και έβαλα 2 απο Μαλαισία ,έχασα 2 απο τους παλιούς αλλά με την θεραπεία που πρότειναν τα παιδιά και μεγάλες αλλαγες νερού (έκανα μέχρι και 80%)τα υπόλοιπα τα έσωσα,βέβαια οι 2 Μαλαισιανοί ουτε που κατάλαβαν τίποτε απο αρρώστια .Εγω θα έλεγα οτι αν θέλουμε να βάλουμε δίσκους καλά θα ήταν να μπούν όλοι μαζί γιατι κάθε φορα που μπάινει -ουν καινούργια ψάρια καραδοκεί ο κίνδυνος.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οπως τα λες... τα ψαρια πιο καλα ολα μαζι απο την αρχη... γιατι μετα και αρρωστιες να μην εχουν ενα καλο στρεσαρισμα θα το περασουν, και αρκετες μαχες...
|
||||
|
||||
![]()
cobain .... χωρίς να θέλω να σε τρομοκρατήσω ο,τι είναι να κάνεις να το κάνεις γρήγορα ... δεν σε παίρνει να χάνεις χρόνο ...
επειδή είχαμε αρκετοί το ίδιο πρόβλημα πριν λίγο καιρό η θεραπεία που έκανα εγώ και δούλεψε σε εμένα χωρίς απώλειες είναι η εξής. 1. Αλλαγή νερού 50%. 2. προσθήκη αλατιού 3γρ/ λίτρο. 3. προσθήκη Zinadol (500mgr) 1 κάψουλα / 60 λίτρα νερού. αλλαγή ανά 3 μέρες το 40% του νερού απο Α/Ο και προσθήκη ξανά zinadol για ΟΛΑ τα λίτρα του ενυδρείου (και όχι μόνο για όσο νερό κάνεις αλλαγή). προσθήκη αλατιού 3γρ/ λίτρο για ΟΣΑ λίτρα νερό αλλάζεις. κρατάς σταθερή αυτή τη φόρμουλα για περίπου 15 μέρες και ανάλογα με τα αποτελέσματα πράτεις. ΜΗΝ διακόψεις την θεραπεία σε λιγότερο απο 15 μέρες ακόμα και αν δεις καλυτέρευση ... Μετά με μικρές αλλαγές μειώνεις το αλάτι απο το ενυδρείο σου ... Φρόντισε να έχεις καλή οξυγόνωση του νερού σου το zinadol το βρίσκεις σε φαρμακεία .. είναι φάρμακο για ανθρώπινη χρήση ... (και ολίγον τι τσουχτερή η τιμή ~20Ε το κουτάκι ) Καλή επιτυχία ...
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πιάνει μονο το zinadol σε άλλα ενυδρεία έπιασε ο συνδιασμός general cure + furan 2 σε άλλα esha 2000 και exit βεβαια με διπλη δοσολογία λογο σκληροτήτων αλλά και το bactopur direct . Το θέμα είπαμε είναι να κάνει τον κύκλο του που είναι μεταξύ 12-15 ημερών . Προσοχή ακόμα και να δεις βελτίωση συνεχίζεις την αγωγή . Μεγάλες αλλαγές νερού βοηθάνε πολύ εγώ για παράδειγμα έκανα 90% .
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
είπα εγώ ότι δεν πιάνει
![]() Φυσικά και πιάνει απλά το θέμα δεν είναι το φάρμακο τόσο όσο η γρήγορη αντίδραση . Τουλάχιστον αυτό έδειξε η προηγούμενη εμπειρία που είχαμε ΄στις γιορτές |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Υπαρχει περιπτωση να ειναι πιο γρηγορο μετα απο τοσα χρονια και τα μαγικα των Μαλαισιανων!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεοι λαθρεπιβατες | panoscorfu | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 06-01-09 22:43 |
Νεοι επισκεπτες! | Greg26 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 07-09-07 18:54 |
Νεοι συγκατοικοι!! | moudi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 11-06-07 19:17 |
ΝΕΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ | petros | Bettas | 16 | 09-06-07 13:03 |