|
|
|||
|
|||
![]()
theodor έχεις δίκιο και ευχαριστώ για την πληροφορία..
Όντως δεν είναι οι φλεξιλις.Ναι απο το αζορες τους πήρα. .......τεσπα.... Θα κοιτάξω σπίτι να δω πιο είδος είναι και θα δω τι θα κάνω με το νερό αν αλλάξουν τα δεδομένα.... Όταν λες στεριώσουν, πόσο καιρό λες να περιμένω? Οι κοιλιές είναι φουσκωμένες και συνέχεια βλέπω να κρέμονται κόπρανα. ![]() Οπότε από τροφή-άλγη μάλλον πάμε καλά |
|
||||
|
||||
![]()
Το πρόβλημα θα ήταν αν δεν τρώγανε. Αφού τρώνε, πάει να πει ότι πάνε καλά. Εγώ θα τους άφηνα καμιά βδομαδούλα και μετά θα πρόσθετα μερικούς ακόμα. Βέβαια μετά από τόσες μέρες μπορεί να μην βρεις, καθώς είναι ψάρια που συνήθως δεν μένουν στοκ στα μαγαζιά.
Όπως σου είπα δεν ξέρω τι ρόλο μπορεί να παίξει ή όχι μακροπρόθεσμα το ψηλό pH. Πάντως όταν πας σπίτι σου, ρίχτους μια φέτα αγγουράκι ομώ ή κολοκυθάκι ελαφρά βρασμένο. Όταν το πάρουν χαμπάρι όλο εκεί πάνω θα είναι... ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
απο προσωπικη εμπειρια αλλα και απο αλλους χομπιστες να μου εχουν πει κατι αναλογο....εχω βγαλει ενα συμεπρασμα (ισως λανθασμενο -δε ξερω). οτι δηλαδη ενα ενυδρειο μπορει να στηριξει ενα συγκεκριμενο αριθμο οττο χωρις να εχει να κανει αμεσα με τα λιτρα...προφανως παιζουν ρολο οι συγκατοικοι και ο ανταγωνισμος για τροφη....
εβαλα 6 οττο στο 450αρι μου (αμαζονιου) και οι 4 χαθηκαν σταδιακα...οι 2 συνεχισαν να ζουν μια χαρα απο τοτε...μετα απο κανα 6 μηνο προσθεσα αλλους 3 οι οποιοι επισης χαθηκαν και συνεχιζω να εχω τους ιδιους 2. δε σκοπευω να βαλω αλλους ποτε γιατι μου "δειχνουν" οτι στο συγκεκριμενο ενυδρειο οι 2 συγκεκριμενοι μονο "επιτρεπονται" ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τους έβλεπες να τρώνε Πάνο ή χάθηκαν από πείνα. Μάλλον το ενυδρείο σου είναι πολύ καθαρό
![]() Το γεγονός ότι σου μένουν οι ίδιοι δύο, μπορεί και να συμαίνει ότι έχουν προσαρμοστεί πολύ καλά. Εγώ στο δικό μου (Rio125) είχα μιά πεντάδα, από την οποία ο ένας ήταν πραγματικά αρχαίος. Επειδή έβαζα σταδιακά τους otos, παρατήρησα ότι όποιοι τρώγανε από την πρώτη ημέρα (φουσκωμένη κοιλίτσα και πολλά κακάκια) τα κατάφερναν. Οι υπόλοιποι κάποια στιγμή απλά χάνονταν. Όλοι ήταν το ίδιο δραστήριοι. Κατέληξα στο συμπέρασμα πως αν προσαρμοστούν στο ενυδρείο, μετά αν διατηρούνται σταθερές οι συνθήκες είναι κορακοζώητα ![]() ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
το τρωγανε ολοι Θοδωρη το κολοκυθακι τους....
![]() και θεραπεια δεν εγινε ποτε καμια δοξα τω Θεω... καποιοι παραμετροι ισως παιζουν ρολο που αγνοω...ισως να ειναι και αυτο που λες... παντως δε σκοπευω να βαλω αλλους γιατι φοβαμαι πως θα τους χασω... αναλογα περιστατικα μου ειπαν κανα 2 ακομη ατομα...
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kalaxan νομίζω πήραμε-κι εγώ πήρα 4 μετά από σένα- ή Otocinclus macrospilus
ή Otocinclus_vittatus. Δες τους σε φοτό και εδώ, http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...Otocinclus.htm, vitatus δεν είναι λόγο πλάτης μάλλον αν και από όραση δε σκίζω.... Έκανα 3,5 ώρες προσαρμογή,τώρα βράζω κολοκυθάκι,θα σου πώ σε λίγες μέρες πόσοι έζησαν,αν και ελπίζω να ζήσουν όλοι. ![]() Υ.Σ. Η μονομάχος μου δεν τους πείραξε,λίγο κυνήγησε αλλά πλέον αδιαφορεί.Παρόλα αυτά με έχεο εκνευρίσει αφάνταστα το γεγονός ότι τρώει και καραδοκεί πάνω από τις ταμπλέτες σπιρουλίνας και οι Αμάνο με τους οτόκυκλους τρώνε απομεινάρια...¶μα πάει να φάει η άτιμη και το αγγούρι με το κολοκύθι θα την κάνω τηγανιά...!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτήσεις για co2 | dfoust | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 08-08-09 00:24 |
Ερωτήσεις | vaios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 06-05-08 21:01 |
Ερωτήσεις | Z_X | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 13-12-06 18:29 |
Ερωτήσεις CO2 | koko | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 02-06-05 09:50 |
Ερωτήσεις | Filippos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 31-01-05 19:26 |