|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι...Μακρυα απο εμενα αυτα!
Απλα αν την αφηνα να εχει μεσα καρδιναλιους και εντλερ και ελεγε κιολας οτι με ειχε ως συμβουλο θα μου κρεμουσαν κουδουνια ρε φιλε!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παρολα αυτα δε θα εφταιγες εσυ ουτε καποιος αλλος αν εκανε αντιθετα απο τις συμβουλες! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=georgarask;418312]Εχω δει πολλες φορες ... οσο και να λες κατι σε καποιον να κανει του κεφαλιου του ... Αρα πρεπει να πουμε ενα μπραβο στη debbie που ακουει και δε βιαζεται!
![]() ![]() σ'ευχαριστω πολυ!! εξαλλου γι'αυτο εγινα μελος στο φορουμ για να ακουσω συμβουλες απο πιο εμπειρους....γιατι αν σου βαλω φωτο πως ηταν το ενυδρειο μου περυσι θα τραβας τα μαλλια σου... |
|
||||
|
||||
![]()
οριστε και φωτο απο τα ψαρακια μου!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφα τα ψαράκια σου!!!
Να τα χαίρεσαι!!! |
|
||||
|
||||
![]()
σ'ευχαριστω πολυ!!!ειναι ακομη μικρα και απ'οτι μου ειπε ο dimis θα μεγαλωσουν και θα παρουν κι αλλο χρωμα...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και αλλα τοσα σε μεγεθος θα γινουν και αλλο τοσο χρωμα θα παρουν...
Κουκλια ειναι Δεσποινα!
|
||||
|
||||
![]()
Με λίγα μεσαία φυτάκια Σούπερ θα είσαι.
Καλά τέτοια ώρα και ποστάρεις φωτό??? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσο για τα φυτα απο δευτερα θα μπουνε κι αλλα.... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Σούπερ τα ψαράκια σου και αρκετά σπάνια, να τα προσέχεις σαν τα μάτια σου. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|