|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θέλετε παράταση και ακύρωση της τρέχουσας ψηφοφορίας; | |||
Ναι! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 43,48% |
Όχι! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
26 | 56,52% |
Ψήφισαν: 46. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ούτε χαρακτήρισα την ακύρωση δίκαιη ή άδικη ούτε τίποτα τέτοιο.
Απλά αναφέρθηκα στην συγκεκρυμένη φράση που έγραψες η οποία υποτιμά τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους. |
|
||||
|
||||
![]()
ίσως το καλύτερο είναι να μην ακυρωθεί αφού ξεκίνησε έτσι .αλλά σύντομα να ξαναγίνει για να συμμετέχουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται .
|
|
|||
|
|||
![]()
Σ' αυτό έχεις δίκιο και ζητώ συγνώμη κι από αυτούς κι από εσένα, δεν έπρεπε να το γράψω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρομαι πολύ που καταλαβαίνετε οτι δεν θα ήταν καλό να ακυρωθεί η ψηφοφορία για να δοθεί παράταση
![]() ![]() Όμως,είμαι πρόθυμος να ξαναοργανωσω φωτογραφικό διαγωνισμό στο εγγύς μέλλον όπου και θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε! Έτσι,περιμένω συμμετοχές την επόμενη φορά τουλάχιστον από όλους όσους ψήφισαν ''Ναι'' σε αυτήν ψηφοφορία ![]() ![]()
"The Catfish is a Plenty Good Enough Fish For Anyone" - Mark Twain Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas G. : 12-02-10 στις 12:09 |
|
|||
|
|||
![]()
...θεωρω οτι κακως εξ'αρχης δοθηκε περιθωριο και στην ιδεα ακομη,να δοθει παραταση στο διαγωνισμο
![]() Δε θα επρεπε ουτε καν να γινετε αυτη η συζητηση.... ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]()
«Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου» Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maikl : 12-02-10 στις 07:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Έτσι ακριβώς.Νομίζω οτι ο Κοstas G σαν ''διοργανοτής'' έπρεπε να το ξεκόψει και να μιλησει για επόμενο διαγωνισμό.. |
|
||||
|
||||
![]()
Απλά δεν μου άρεσε που υπήρχαν παράπονα και είπα να σας αφήσω να τα βρείτε μόνοι σας
![]() Όσο για αυτό που λες kalaxan,έγινε και αυτό αλλά αφού νομίζω έγινε κατανοητό οτι η παράκαμη των κανονισμών παρατείνοντας την προθεσμία δεν θα ήταν καλή...Έτσι στο μέλλον δεν θα χρειάζεται να ξανακάνουμε αυτή τη συζήτηση ![]() Προσωπικά μου αρέσει τα πράγματα να γίνονται στο προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα και όχι να φτιάχνουμε χρονοδιάγραμμα για να το υπερβούμε... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω πως ολοι επιασαν το πνευμα...
"οχι" στην παραταση..."ναι" σε νεο διαγωνσιμο... Κωστα θα χαρουμε πολυ να διοργανωσεις συντομα και εναν επομενο... ![]()
|
|