|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θέλετε παράταση και ακύρωση της τρέχουσας ψηφοφορίας; | |||
Ναι! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 43,48% |
Όχι! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
26 | 56,52% |
Ψήφισαν: 46. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
...θεωρω οτι κακως εξ'αρχης δοθηκε περιθωριο και στην ιδεα ακομη,να δοθει παραταση στο διαγωνισμο
![]() Δε θα επρεπε ουτε καν να γινετε αυτη η συζητηση.... ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]()
«Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου» Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maikl : 12-02-10 στις 07:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Έτσι ακριβώς.Νομίζω οτι ο Κοstas G σαν ''διοργανοτής'' έπρεπε να το ξεκόψει και να μιλησει για επόμενο διαγωνισμό.. |
|
||||
|
||||
![]()
Απλά δεν μου άρεσε που υπήρχαν παράπονα και είπα να σας αφήσω να τα βρείτε μόνοι σας
![]() Όσο για αυτό που λες kalaxan,έγινε και αυτό αλλά αφού νομίζω έγινε κατανοητό οτι η παράκαμη των κανονισμών παρατείνοντας την προθεσμία δεν θα ήταν καλή...Έτσι στο μέλλον δεν θα χρειάζεται να ξανακάνουμε αυτή τη συζήτηση ![]() Προσωπικά μου αρέσει τα πράγματα να γίνονται στο προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα και όχι να φτιάχνουμε χρονοδιάγραμμα για να το υπερβούμε... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω πως ολοι επιασαν το πνευμα...
"οχι" στην παραταση..."ναι" σε νεο διαγωνσιμο... Κωστα θα χαρουμε πολυ να διοργανωσεις συντομα και εναν επομενο... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η απλος να γινει μια νεα ψηφοφορια για τις καινουριες φοτο..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ Πάνο
![]() Ηλία,μην ανησυχείς,θα διοργανωθεί καινούργιος διαγωνισμός σύντομα,δεν υπάρχει λόγος για δεύτερη ψηφοφορία στον ίδιο διαγωνισμό,δεν έχει νόημα δηλαδή... ![]() Εν τω μεταξύ,όλοι όσοι περιμένετε επόμενο φωτογραφικό διαγωνισμό αρχίστε να προετοιμάζεστε κατάλληλα για να λάβετε μέρος στον επόμενο ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|