|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΘΑΥΜΑ! ΘΑΥΜΑ! Η επιλογή των ψαριών είχε γίνει από τον panos-alex/polis όσο αυτά ήταν ακόμα "νιάνιαρα".... Τα συμπεράσματα δικά σας!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ... κακά τα μαντάτα, αν έχει δίκιο ο panos-alex/polis τότε έχεις 2 θηλυκά!
|
||||
|
||||
![]()
τι να πω κι εγω μπερδευτηκα....αυτο που λες με το ραχιαιο πτερυγιο ειναι πολυ σωστο αλλα συμπεριλαμβανεται γενικοτερα σε ολα τα μακρυτερα πτερυγια που εχουν τα αρσενικα (οπως ετσι εκρινα και τα firemouth του Πανου)...οπως επισης σε αυτα συμπεριλαμβανεται και η ρομβοειδης ουρα. επειδη οπως ειπα ποτε δεν ειδα αρσενικο χωρις ρομβοειδη ουρα....θα μου κανει μεγαλη εντυπωση αν ειναι αρσενικο το ψαρακι του φιλου μας.
απο εκει και περα ισως την αναπτυξει λιγο αργοτερα... αν παντως ειδατε ποτε αρσενικο με ουρα καθετη και οχι ρομβο...θα με ενδιεφερε πολυ να το μαθω.
|
||||
|
||||
![]()
ο αρσενικός που είχα τελευταία δεν είχε ρομβοειδή ουρά Πάνο, τι να πω δεν ξέρω ίσως να είναι εξαίρεση, πάντως εγώ κρίνω πρώτα απ όλα με το ραχιαίο που είναι αλάνθαστο, αν ο φίλος μας βγάλει καμία πιο καθαρή φώτο θα μπορέσουμε να πούμε πιο σίγουρα ή απλά περιμένει λίγο να δείξουν από την συμπεριφορά και την ενηλικίωση.
υπομονή! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() πολυ ενδιαφερον..δεν ετυχε να το δω ή να το ακουσω ποτε!
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο δεν είσαι ο μόνος κι εγώ πρώτα την ουρά κοιτάω και ψάχνω γι αυτή τη μύτη που κάνει στη μέση.
Κι εγώ πίστευα ότι πάντα έχουν ρομβοειδή ουρά τ' αγοράκια, μήπως ο δικός σου Αλεξ ήταν κολοβός ή απ' τους άλλους? ![]() Και του Δημήτρη ίσως είναι μικρός και αποχτήσει την ρομβοειδή ουρίτσα αργότερα (αν βέβαια είναι αρσενικός). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=bokostas;415608
Κι εγώ πίστευα ότι πάντα έχουν ρομβοειδή ουρά τ' αγοράκια, μήπως ο δικός σου Αλεξ ήταν κολοβός ή απ' τους άλλους? ![]() [/QUOTE] Αν είναι από τους "άλλους" τότε και ο δικός σου δεν θα είναι φανατικός άντρας αφού ήταν ο πατέρας του ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ζευγαρι endllers? | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 07-12-09 08:41 |
ΖΕΥΓΑΡΙ KRIBENSIS | angelos7577 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 22 | 03-02-09 15:37 |
Εχω ζευγαρι ? | imichal | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 03-12-08 09:24 |
Ζευγαρι! | Steve | Δίσκοι | 10 | 04-02-08 19:40 |
Ειναι ζευγαρι τα ram? | GFON | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 23-12-05 20:58 |