|
|
|||
|
|||
![]()
Προσπάθησε να βάλεις πιο καθαρές φωτό και πες μας τι μέγεθος έχουν.
Στη 2η θα μπορούσε να είναι αρσενικός, αν είναι μικρά ακόμη. |
|
||||
|
||||
![]()
οταν το ραχιαιο ειχε κανει τον χρωματισμο του (το οποιο φαινεται στην 2η φωτο) θα επρεπε να εχει δειξει και την ουρα του , το οποιο δεν δειχνει !
ειναι και τα δυο θηλυκα |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι είναι ζευγάρι, το δεύτερο είναι το αρσενικό.
Φρόντισε να έχεις κάποιο ξύλο ή πέτρα για να μπορέσουν να κάνουν την φωλιά τους μόλις τα "βρουν" Καλές γέννες!
|
||||
|
||||
![]()
το σωσαμε τωρα το παιδι!
![]() λοιπον βλεπω στην πρωτη φωτο την κοκκινη κοιλια που δεν υπαρχει στο 2ο...και ειναι μια ενδειξη αρσενικου η ανυπαρξια της....αλλα οπως ειπε και ο αλλος φιλος.....δεν εχει δειξει ακομη η ουρα...και οσα κριμπς περασαν απο τα χερια μου (αρκετες δεκαδες) ποτε μα ποτε δε συναντησα αρσενικο χωρις να εχει την ουρα σε σχημα ρομβο απο ενα μεγεθος και μετα... ειναι πολυ σημαντικο να μαθουμε την ηλικια των ψαριων. απο εκει και περα Αλεξ πες μας τη σκεψη σου πιο αναλυτικα..μπας και βρεθει μια ακρη.
|
|||
|
|||
![]()
Εκτος απο την ηλικια (μεγεθος) των ψαριων σου, εγώ θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα και για τη συμπεριφορα τους. Κατα κυριο λογο, αν κυνηγιουνται (γενικα αν υπαρχει επιθετικοτητα μεταξυ τους).
Βασει των φωτογραφιων και υποθετονται οτι προκειται για νεαρα ατομα, φαινεται στην πρωτη φωτογραφια οτι εχεις μια θηλυκια ενω στη δευτερη οτι ειναι αρσενικος. Παντως αν ειχες καλυτερες φωτογραφιες θα μας βοηθουσε. |
|
||||
|
||||
![]()
Το κύριο χαρακτηριστικό αναγνώρισης του αρσενικού κριμπ είναι το ραχιαίο πτερύγιο που πρέπει να είναι μακρύτερο και μυτερό στην άκρη, τα χρώματα έρχονται με την ενηλικίωση και το ζευγάρωμα, η ρομβοειδής ουρά είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό αλλά όχι απόλυτο(όπως το ραχιαίο)
Τουλάχιστον αυτά ξέρω με την φτωχή μου πείρα.
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον κατ αρχας pano thnx για τη μεταφορα του θεματος παραλειψη μου..
τα κριμπς τα πηρα χθες απο τον αμαζονιο και μου τα δωσε ο κυριος μακης αν τον ξερετε που νομιζω οτι ειναι εμπειρος αρα πρεπει να ειναι ζευγαρι... χθες που τα βαλα ολη μερα απεφευγαν το ενα το αλλο κ ψιλοκυνηγιοντουσαν γι αυτο ειπα μηπως ειναι του ιδιου φυλου.τα τελευταια λεπτα ομως που τα παρατηρω το 2ο πηγαινει κοντα στο πρωτο και τρεμει καπως σαν να κανει επιδειξη οποτε μαλλον ειναι αρσενικο... ευχαριστω για τις απαντησεις! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ζευγαρι endllers? | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 07-12-09 08:41 |
ΖΕΥΓΑΡΙ KRIBENSIS | angelos7577 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 22 | 03-02-09 15:37 |
Εχω ζευγαρι ? | imichal | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 03-12-08 09:24 |
Ζευγαρι! | Steve | Δίσκοι | 10 | 04-02-08 19:40 |
Ειναι ζευγαρι τα ram? | GFON | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 23-12-05 20:58 |