|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα μπορουσες να εξηγησεις πως γινετε αυτο ? εχω ενα 100αρι και δεν πιστευω οτι χρειαζομαι οσμωση, σωστα? θα μου "μαυρισει" αρκετα το νερο ? τα ξυλα ποσο μπορουν να βοηθησουν? |
|
||||
|
||||
![]()
το νερο θα γινει σα τσαι
αλλα αμα σκεφτεις οτι θες φιλτρο να το βαλεις στο βαρελι + την τυρφη +ολη την ταλαιπορια με 60 ευρο καθαρησες με α\ο
|
||||
|
||||
![]()
απο ερωτηση που εκανα στο πετshop μου ειπε οτι θα το βαλω μεσα στο φιλτρο μου απλα !
![]() ![]() το θεμα με τα λεφτα ειναι οτι ετοιμαζω δυο διαφορετικα ενυδρεια και εχω ξεφυγει απο τον προυπολογισμο (μην μας ακουσει ο υπουργος!!!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
2 ενυδρεια τη ???
νομιζω οτι εχω τη λυση
|
||||
|
||||
![]()
το ενα θα ειναι στο μαγαζι με κιχλιδες και το αλλο στο σπιτι με φυτα και cory , νεον ή καρδιναλιους και ροδοστομους(υπαρχει μια περιπτωση να μην τους βαλω)
και τα δυο 100αρια! |
|
||||
|
||||
![]()
παρε οσμοση το βρομικο στης κυχλιδες και το μαλακο στα κορυ γλιτονεισ και το αντι χλωριο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν ανοιγω καινουριο θεμα και γραφω ξανα εδω!
εχω βαλει μια ικανοποιητικη ποσοτητα τυρφης στο φιλτρο και εχω μονο δυο ριζες μεσα!!! μετραω το pH στην βρυση και μου βγαινει 7,3 (περιεργο για θεσσαλονικη??)!! μετραω στο ενυδρειο και βγαινει 7,6 ! γιατι μου το κανει αυτο??????????????? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
PH=8,5.Πώς να το ρίξω? | PANTIS | Bettas | 11 | 21-01-08 15:49 |
να ρίξω pH και σκληρότητα ή όχι; | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 14-11-03 16:26 |