|
|
|||
|
|||
![]()
ναι χρειαζεσε χαμηλο ph ,ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο,γιατι αν δεν ειναι μεγαλο εγω θα πηγαινα σε χαμηλωμα ph με τυρφη fluval σε βαρελι προετοιμασιας
|
|
||||
|
||||
![]()
οτι και να χρησιμοποιησεις για το κατεβασμα η Α.Ο θα σουρθει πιο οικονομικα.
|
|
||||
|
||||
![]()
250λτ.ποιο θα μου βγει ποιο οικονομικά?α/ο η η τύρφη?
|
|||
|
|||
![]() a/o δαγκωτο........... |
|
||||
|
||||
![]()
ποσο βγαινει?
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστωωωωω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Με συγχωρείτε που επεμβαινω, αλλά απασχολεί κανέναν οτι οι πιο φτηνές οσμώσεις δεν είναι καθόλου οικολογικές? Δηλαδή ενας λόγος της τάξεως του 1:3 είναι απαράδεκτος για μένα στις εποχές που ζούμε.. ο λόγος που δεν έχω αγοράσει όσμωση ακόμη είναι (σοβαρά μιλάω) γιατι μαζέυω για να πάρω μια με λόγο 1:0.5 ή αντε αντε βαριά 1:1. Αλλά όχι παραπάνω... Είδικα για εμάς (που 'εχουμε μεγάλα η/και πολλά ενυδρεία) (και αν κάποιος δεν έχει κήπο) το να πετάει καθε βδομάδα τόσα λίτρα νερο είναι οικτρό.... Και να προσθέσω οτι το βρώμικο δεν πίνεται... μονο για τουαλέτα και ποτισμα κάνει...
Συγνώμη αν το σχολιό μου είναι άσχετο αλλά νομίζω πως πρέπει να θιχτεί καπου απο κάποιον αυτο.. και πάλι τη συγνώμη μου... |
|
||||
|
||||
![]()
καλα κανεις και τα λες
εγω ειχα μια φτηνη με 60 ευρο πεταγα στο ενα λιτρο 3 αντε 2,5 στην καλυτερη με σωστη θερμοκρασια χωρια οτι μου εβγαζε την πιστη να γεμισω ενα μπετονι εδωσα 400 ευρο πηρα το θυριο και ηρεμισα ουτε βαρελια ουτε τιποτα στελνει το νερο μεσα στο ενυδρειο περιπου 1,2 λιτρα το λεπτο τωρα που ειναι χειμωνας
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι εννοεις δεν πινεται? Γιατι? Αυτο το νερο το "βρωμικο" της οσμωσης ειναι πολυ πιο καθαρο απο το νερο της βρυσης απαλλαγμενο απο μικροβια, χλωριο, σωματιδια και οτι εχει το νερο της βρυσης! Απλα εχει πιο πολυ μεγαλη σκληροτητα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπορει να βγαζουν 1/3 η και λιγο παραπανω αλλα με λιγες παρεμβασεις φτιαχνει πολυ αυτη η αναλογια.... ακομα και στο 1/1.... χωρις να δωσεις 400 ευρω....
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο
![]() θελω να ακουσω με τη παρεμβασεις και ποσο θα παει το progect με βαση την οσμοσι με τα 60 ευρο compact η με φουλ σαιζ ??
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Να προσθέσω ότι εμένα θα με ενδιέφερε να προσθέσω και το κιτ για πόσιμο νερό, γιατί έχουμε που έχουμε την όσμωση, να μην πινουμε και καθαρό νεράκι ? Το νερό της Θεσσαλονίκης δεν είναι και τόσο καλο επαναλαμβάνω... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα μπορουσες να εξηγησεις πως γινετε αυτο ? εχω ενα 100αρι και δεν πιστευω οτι χρειαζομαι οσμωση, σωστα? θα μου "μαυρισει" αρκετα το νερο ? τα ξυλα ποσο μπορουν να βοηθησουν? |
|
||||
|
||||
![]()
το νερο θα γινει σα τσαι
αλλα αμα σκεφτεις οτι θες φιλτρο να το βαλεις στο βαρελι + την τυρφη +ολη την ταλαιπορια με 60 ευρο καθαρησες με α\ο
|
||||
|
||||
![]()
απο ερωτηση που εκανα στο πετshop μου ειπε οτι θα το βαλω μεσα στο φιλτρο μου απλα !
![]() ![]() το θεμα με τα λεφτα ειναι οτι ετοιμαζω δυο διαφορετικα ενυδρεια και εχω ξεφυγει απο τον προυπολογισμο (μην μας ακουσει ο υπουργος!!!!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
2 ενυδρεια τη ???
νομιζω οτι εχω τη λυση
|
||||
|
||||
![]()
το ενα θα ειναι στο μαγαζι με κιχλιδες και το αλλο στο σπιτι με φυτα και cory , νεον ή καρδιναλιους και ροδοστομους(υπαρχει μια περιπτωση να μην τους βαλω)
και τα δυο 100αρια! |
|
||||
|
||||
![]()
παρε οσμοση το βρομικο στης κυχλιδες και το μαλακο στα κορυ γλιτονεισ και το αντι χλωριο
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
PH=8,5.Πώς να το ρίξω? | PANTIS | Bettas | 11 | 21-01-08 15:49 |
να ρίξω pH και σκληρότητα ή όχι; | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 14-11-03 16:26 |