|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε συνονόματε γιατί εδωσες 400 euro?
Μονάδα Αντίστροφης Όσμωσης Πέντε Σταδίων με την 150αρα μεμβράνη 144 Ευρω + Ecology Κιτ Αναβάθμισης για φίλτρα Αντίστροφης Όσμωσης με την 150αρα μεμβράνη 74 ευρώ.. Σύνολο 218 Ευρώ... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εχω ακριβως την ιδια και τωρα τον χειμωνα παιρνω 1καθαρο κ 1,5 βρωμικο,αν παλι καποιος θελει να παει στο 1 προς 1 τοτε βαζει και 3η μεμβρανη αλλα πλεον παει και για booster |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
γιατι εχω την 7 σταδιων
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ακόμα και απο ξένο σάιτ.. Ευχαριστώ.. Φίλε που άνοιξες το θέμα θα έχεις και φυτά στο ενυδρείο?? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
η ρυτινη δεν σου χρειαζεται. |
|
|||
|
|||
![]()
..απλά θα πάρω που θα πάρω Α.Ο. και αν όλα πάνε καλά μετά απο 1-2 χρόνια θα φτιάξω μάλλον και θαλασσινό που νομίζω εκεί είναι απαραίτητο αυτό, οπότε ας το έχω και βλέπουμε.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Αρα για να καταλήξουμε.... Πόσα ευρώ πρέπει να διαθέσει κάποιος (εγω, ο φίλος που του προτείναμε να πάρει Α/Ο, και οι λοιποι ενδιαφερόμενοι) για να έχει οικολογική όσμωση για το ενυδρείο και να πίνει και το νεράκι του?
(Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο οτι το βρώμικο το συνδέουν με την αποχετευση...μάλλον πρέπει να είναι ακατάληλο για ποσιμο) |
|
||||
|
||||
![]()
παντος η δικια μου τα εβγαλε τα λεφτα της
σε 2 μηνες
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
PH=8,5.Πώς να το ρίξω? | PANTIS | Bettas | 11 | 21-01-08 15:49 |
να ρίξω pH και σκληρότητα ή όχι; | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 14-11-03 16:26 |