|
|
||||
|
||||
![]()
οι ταινιες led που υπαρχουν π.χ του ενος μετρου (6.4w) εκτος απο Μ/Σ θελουν και κατι αλλο αν βαλουμε 3 μαζι ? δλδ ανορθωτη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι, απλά ο Μ/Σ να είναι στην τάση που θέλουν τα LED και να μπορεί να δώσει το σύνολο των A που θα τραβήξουν όλες οι ταινίες.
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω.και κατι ακομα , αν θελουμε να κοψουμε μια ταινια στη μεση ή εκει που μας αποδεικνυει υπαρχει δυνατοτητα μετα να ενωσουμε καινουργια καλωδια για να χρησιμοποιησουμε την αλλη μιση?
|
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή σκέφτομαι για led ταινία λόγω ύψους του ενυδρείου μου (65cm) τελικά τι ισχύει?Για βοηθήστε, τι επιλογές έχω?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλά με τις λεντοταινίες δεν τα πάω καλά, όταν ξεκίνησα και εγώ λεντοταινίες έβαλα, αλλά χάλαγαν πάνω στο μήνα, μέχρι που ης άλλαξα, άλλα παιδιά λένε πως αντέχουν, σε εμένα ίσως μου έκατσαν άχρηστες, αλλά όλες ; Πιστεύω πως οι λεντοταινίες δεν αντέχουν για τόσες συνεχόμενες ώρες λειτουργίας
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εχει κανεις?? | Πάνος | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 17-02-10 00:30 |
το εχει κανεις ? | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 17-11-08 22:03 |
ξερει κανεις??? | thanasis76 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 21 | 29-11-07 16:07 |
Ξερει κανεις... | targas21 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-02-05 06:52 |