|
Λοιπός εξοπλισμός Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συμφωνώ, ότι όταν μπει σε ρουτίνα η αλλαγή του υλικού θα είναι άχρηστη η ένδειξη. Νομίζω, όταν μπει σε ρουτίνα το ενυδρείο θα είναι άχρηστες οι περισσότερες ενδείξεις. Ο σκοπός που τα θέλω είναι για να μάθω δια της παρατηρήσεως. Πιστεύω ότι μόνο έτσι πραγματικά κατανοείς τις διάφορες αλληλεπιδράσεις στο σύστημα. Ποιο είναι το κόστος για τα 2 κυπελλάκια σκόνης κάθε 7 ημέρες; Τελικά μας βγαίνει ακριβότερο από ότι αν αγοράζαμε κατευθείαν kalkwasser από το ράφι;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ναι, είναι απατεώνες. Το probe έχει άλλη διάμετρο από αυτά της American Marine, σχεδόν διπλάσια και είναι με σπείρωμα, πάει βιδωτό. Και καλά αυτό, μου λες που θα το καθαρίζω που άμα το ξεβιδώσεις πλημμυρίζεις; ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σε λίγο που θα έχω και καταιγίδες, όλο Doors θα ακούω, Riders on the Storm..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τους level sensors που μπορεί να πάρει (*) μπορείς να τους δουλέψεις είτε σαν ΑΤΟ (auto Top Off) είτε σαν leakage sensors ή μπορείς τους 2 πχ leakage και τον 1 ΑΤΟ;
* Δεν κατάφερα να βρω manual του extension box για να δω αν μπορείς εκεί να συνδέσεις και άλλους, να έχεις δηλαδή πάνω από 3.
aquarium computer, controller, ghl, profilux |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Arduino aquarium controller | chris the trik | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 06-04-10 20:23 |
Digital aquarium controller DYI | abrous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 31-12-09 10:10 |
Open aquarium controller DiY project | abrous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 36 | 30-12-09 19:17 |
Bas Aquarium | johnny98130 | Δίσκοι | 6 | 18-11-05 00:48 |
Aquarium Controller | mitas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 15-10-03 01:01 |