|
Λοιπός εξοπλισμός Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ουφ, έσκασα, φτάνει;
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Πότε το περιμένεις? ------------------------- Το ηλεκτρόδιο ζεί και δουλεύει και το pH μου ανιχνεύει! ![]() Κατάφερα να το καλιμπράρω με τη δεύτερη αλλά σωστά και με το χαμηλότερο tolerance (1) του controller. Τη πρώτη φορά απέτυχε στο δεύτερο σημείο καλιμπραρίσματος το pH 10 και μου έδειξε "probe defective", αλλά στη δεύτερη προσπάθεια πέρασε με επιτυχία! ![]()
Reefkeeping : Το ¶λας της Ζωής... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquarius : 01-02-10 στις 09:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Που σημαίνει ότι ακόμα δεν το έχουν περάσει στο σύστημά τους, που σημαίνει ότι δεν έχουν πάει να το παραλάβουν, απλά έχουν ειδοποιηθεί. Καλός, χρυσός ο Harald, αλλά από χρόνους.. Είναι γερασμένο μωρέ το probe για αυτό περνάει με την 2ρη τα test.. πάει για σύνταξη.. Μια χαρά όμως, 1 +1/2 χρόνο. Εγώ για τα probe το μόνο που ξέρω είναι ότι θέλουν σε σημείο με καλή έως πάρα πολύ καλή ροή και για να αντέξουν περισσότερο και για να έχουν καλές μετρήσεις (τάδε έφη, Lou, American Marine).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα ήρθαν από Γερμανία και είναι στην Αθήνα. Μάλλον δεν θα προλάβουν αύριο να μου τα παραδώσουν (190Kg παλέτα
![]() Μομότι μου..
|
||||
|
||||
![]()
Ήρθε.. αρχίζει η
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Περιμένουμε εντυπώσεις από το web server του P3...
![]()
aquarium computer, controller, ghl, profilux |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Arduino aquarium controller | chris the trik | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 06-04-10 20:23 |
Digital aquarium controller DYI | abrous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 31-12-09 10:10 |
Open aquarium controller DiY project | abrous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 36 | 30-12-09 19:17 |
Bas Aquarium | johnny98130 | Δίσκοι | 6 | 18-11-05 00:48 |
Aquarium Controller | mitas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 15-10-03 01:01 |