|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Φευγω για δουλεια τα λεμε το βραδυ.. Bye!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Αμεσα βαλε μπολι .. ηδη υποφερουν τα ψαρια σου ... μεχρι τοτε κανει συχνες αλλαγες νερου και πρεπει να αγορασεις υγρα τεστακια για αμμωνια, ΝΟ2, ΝΟ3 ωστε να ελενχεις τι γινεται!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν παθαίνουν τίποτα. αν έχεις φίλτρο στην πλάτη του ενυδρείου τότε ρίξτε μέσα σ’ αυτό το μπόλι ,αν έχεις εξωτερικό, κοντά στην είσοδο νερού του φίλτρου για να μην έχεις και πολύ θολούρα
Και όπως έγραψε ο georgarask άμεσα μπόλι |
|
|||
|
|||
![]()
Το πηρα το μπολι,αν το εριχνα απευθειας στο νερο του ενυδρειου μου και οχι στο φιλτρο δεν θα ειχα αποτελεσματα?αφου το φιλτρο θα το ξερασει στο νερο ....το ιδιο πραγμα δεν ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι γιατι αν ριξεις το μπολι πανω στο σφουγγαρι εκει θα εγκατασταθουν τα περισσοτερα βακτηρια ενω στο νερο απλωθηκαν παντου..
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα στην παρεα!!!Εχω μια ερωτηση!!Το ενυδρειο μου ειναι χωριτικοτητας 60 λιτρων,αδειαζοντας το 1/3 αυτης ποσο αντιχλωριο βαζω?Το μπουκαλακι γραφει 20 ml for 100 λιτρα,30 drops =1ml for 5λ water...Μπορει καποιος να μου πει ποσες σταγονες θα προσθεσω στο αδειασμα του 1/3 του ενυδρειου μου,ωστε να μην δημιουργησω προβλημα?
Ευχαριστω!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι άλλο θα βρω μέσα σε αυτό το ενυδρείο ?? | Lsourtzo | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 57 | 23-08-09 18:18 |
Φυσαλίδες | CostasD | Malawi | 18 | 12-07-09 23:18 |
σκουλίκι μέσα στο ενυδρείο! | lag | Bettas | 2 | 21-05-08 10:23 |
Μπορεί να μπει χελωνάκι μέσα σε ενυδρείο? | JENI | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-03-08 12:45 |
Ράβδοι αλουμινίου μέσα σε ενυδρείο | jstiva | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 36 | 12-11-07 14:34 |