|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λίγο από κανένα φυτό, λίγο από τη γαριδοτροφή, λίγο υπομονή.... και ζήσαν, γιατί όμως δεν έριξες ταμπλέτα ψαροτροφή???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γιατι ειχα διαβασει οτι δεν χρειαζονται τροφη,μια αλλαγη και ολα οκ...μια μερα ομως πριν φυγω,ειδα ενα ενηλικο να τσιμπολογαει την τροφη της γαριδας..οποτε μιας και δεν ειχα τιποτα αλλο ειπα να ριξω μια-δυο μπας και φανε αν πεινασουν.... δεν το περιμενα βεβαια και απο τα μικρα |
|
|||
|
|||
![]()
Τα εντλερακια που σου εδωσα δεν ηταν μωρα. Τα ειχα εγω ηδη ενα μηνα οταν τα πηρες οποτε μιλαμε για 2 μηνων ψαρακια. Εγω λεω για τα νεογεννητα οτι δεν αντεχουν χωρις ταισμα..
|
|
||||
|
||||
![]()
τελικα ακυρο παιδια
![]() ![]() ![]() ηταν σε αποσυνθεση αρα πρεπει να πεθαναν κατα τις διακοπες... δυστυχως εχω κανει αλλαγη του νερου και ετσι δεν εχω μετρησεις,αλλα και οι τρεις γαριδες ζουν... Αρα αν υποθεσουμε οτι οι γαριδες ειναι ευαισθητες στην αμμωνια,τοτε τα ψαρια δεν πεθαναν απο αμμωνια αλλα απο κατια αλλο,κανω λαθος? ![]() τωρα σκεφτομαι να τα χαρισω και να παρω εναν μονομαχο,για να μην εχω πολλα ψαρια και ξανασυμβει αυτο... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μετρησεις μετα απο 2 εβδομαδες | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 13-10-09 02:08 |
Εξ. +Εσ. φιλτρο ( με τι μεσα?) | Dekanat | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 24-09-08 23:18 |
ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. | alexx | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 30-05-08 10:06 |
μετα απο αρωστια? | oscar1 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 01-04-08 07:40 |
4 χρονια μετα | Dimis. | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 15-10-07 11:38 |