|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κλεοβουλε θα σου φερω εγω κερατοφυλλο
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
... κι εγώ ελπίζω ότι θα τα καταφέρω να περάσω! Μιχάλη δε σε βλέπω στους συμμετέχοντες... Αν έρθεις και δεν είναι κόπος, θα θελα το τεύχος 11 του περιοδικού.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κλεόβουλε θα σου φέρω εγώ pistia
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οποιος αλλος θελει κατι ας μου πει. Επισης τωρα που περασαν τα Χριστουγεννα και ξεστολισα την Christmass Moss θα φερω μπολικη και για τα παιδια της Μυτιλινης, την αλλη φορα να μας στειλουν και κανα Ουζακι ομως, οχι μονο μεζεδες!!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
εεε λοιπον μιχαλη φερε και το μπλοκ των αποδειξεων για να κανουμε και καμια εγγραφη μελους οχι μονο παρε - δωσε να κανουμε και κανενα καλο στο συλλογα που μας προσεχει ετσι!!!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
θα ειμαι και εγω με την γνωστη πιστια στρατιωτες
ρε παιδια αλλαξτε το. Ετσι που το γραφετε ειναι σαν να λεει οτι η συναντηση θα γινει στις 6 του μηνος αν καποιος εχει λιγο μπολι απο μικρογουρμς τσαμπα ας το φερει |
|
|||
|
|||
![]()
-Χρήστο, ξέμεινα κι εγώ από αρτέμια, την έφαγαν τα μωρά σε χρόνο dt.
-Λεωνίδα, θα φέρω και το λίπασμά σου, που δεν αξιώθηκες να περάσεις να το πάρεις. -Πάνο, ευχαριστώ για τη σύγκριση, αλλά υπερβάλεις, τα γκρίνταλ είναι πιο χρήσιμα από εμένα. ![]() -Χάρη, θα το μετανιώσεις που συμμάχησες με τον βδελυρό συκοφάντη, διασταυρώνω ήδη ξιφοφόρους με πιράνχας. ![]() Α, μην το ξεχάσω, τα σαλιγκαράκια που σου είχα κρατήσει, το έσκασαν και δεν τα πρόλαβα. ![]() Alex_Salonica panos1972 bokostas Κλεόβουλος nikosm1 Thrillos drbig paraskevi gr aquaman repanas6 zipo kingrim Τσιόνογλου Σταύρος paco chemical mac chris129 lion Σ.Τ.Ε.Φ.Α.Ν.Ο.Σ. kalaxan lmaikl Kotsos cpapakon mikenuke seleykos |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |