|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν κάποιος "αφρικάνος" θέλει τα ψαράκια που έχω στην αγγελία να το πεί,να τα φέρω.
Παιδιά θέλω κάνα κομματάκι κερατόφυλλο ή λίγη πίστια(κρατήστε μη τα προλάβει ο Κώστας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κλεοβουλε θα σου φερω εγω κερατοφυλλο
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
... κι εγώ ελπίζω ότι θα τα καταφέρω να περάσω! Μιχάλη δε σε βλέπω στους συμμετέχοντες... Αν έρθεις και δεν είναι κόπος, θα θελα το τεύχος 11 του περιοδικού.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κλεόβουλε θα σου φέρω εγώ pistia
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οποιος αλλος θελει κατι ας μου πει. Επισης τωρα που περασαν τα Χριστουγεννα και ξεστολισα την Christmass Moss θα φερω μπολικη και για τα παιδια της Μυτιλινης, την αλλη φορα να μας στειλουν και κανα Ουζακι ομως, οχι μονο μεζεδες!!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
εεε λοιπον μιχαλη φερε και το μπλοκ των αποδειξεων για να κανουμε και καμια εγγραφη μελους οχι μονο παρε - δωσε να κανουμε και κανενα καλο στο συλλογα που μας προσεχει ετσι!!!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
θα ειμαι και εγω με την γνωστη πιστια στρατιωτες
ρε παιδια αλλαξτε το. Ετσι που το γραφετε ειναι σαν να λεει οτι η συναντηση θα γινει στις 6 του μηνος αν καποιος εχει λιγο μπολι απο μικρογουρμς τσαμπα ας το φερει |
|
||||
|
||||
![]()
Και από μένα εάν θέλεις κερατόφυλλο. Πίστια έχω μόνο για μαγιά....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() έτσι, για να μάθεις να συμμαχείς με τον βδελυρό συκοφάντη και αχρείο λασπολόγο Πάνο (που σε γλύφει με κερατόφυλλο). ![]() Σοβαρά τώρα, δυο φίλοι μας από Μυτιλήνη, ο Ηλίας που μας στέλνει τα σαλιγκαράκια και ο Μίμης, μου ζήτησαν να τους στείλουμε μερικά φυτά, γιατί εκεί βρίσκουν μόνο ανούμπιες. Εγώ δυστυχώς δεν έχω αυτή τη στιγμή αρκετά κλαδέματα για να στείλω, οπότε θα πρότεινα, εκτός από αυτά που θα ανταλλάξουμε μεταξύ μας, αν ο καθένας φέρει κι από 1-2 κλαδεματάκια για τους νησιώτες, μπορεί να μαζευτεί μια αξιοπρεπής ποσότητα, που να αξίζει τον κόπο και τα έξοδα για να σταλεί στη Μυτιλήνη. Εγώ για αρχή βάζω το κερατόφυλλο και την πίστια που δεν θα δώσω στον Κλεόβουλο, ![]() ότι καταφέρουμε να μαζέψουμε. Όποιος θέλει προσθέτει ότι μπορεί, ακόμη κι ένα κλάδεμα από τον καθένα θα βοηθήσει. |
|
||||
|
||||
![]()
έχω αρκετή πίστια και θα μπορέσω να βγάλω και μια ποσότητα umbrosum. κι όπως πάντα.....η άλγη δώρο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ και τους Νίκο και Πάνο για την προσφορά.
![]() {αλλά θα στο 'χω κρατημένο.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ μπορώ να φέρω μια σχετικά μικρή ποσότητα microsorum pteropous
Αυτές τις ριζούλες με τα φυλλαράκια που βγαίνουν πάνω στα φύλλα. ![]() Α και σκληρή πράσινη φακή από το μονομαχοενυδρείό. Δυστυχώς είχα κάνει προληπτική θεραπεία με αλάτι και επηρεαστήκαν αρκετά οι egeria,vallisneria,κερατοφυλλο και είναι τώρα σε φάση ανάκαμψης(ελπίζω).. |
|
|||
|
|||
![]()
Στην προηγούμενη συνάντηση είχε ο ΠΣΦΕ σκουλήκια? Αν ναι θα φέρετε πάλι? Θα ήθελα να αγοράσω.... Αν όχι, απο που/ποιον αγοράζω?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι να πω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα ερθω και εγω ,πειραζει που δεν ξερω κανεναν? Να φερω κερατοφιλο ?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Καλώς να ορίσεις και μη μασάς, μια τρελλοπαρέα ψαρομούρηδες είμαστε όλοι. ![]() ![]() drbig nikosm1 bokostas Kotsos Alex_Salonica lion Κλεόβουλος aquaman Thrillos Crywolf kalaxan kingrim lmaikl zipo Τσιόνογλου Σταύρος (παίρνει την 1η απουσία, στις 3 θα συνέλθει το ΚΥΣΕΑ για τις κρίσεις) panos1972 kostaskich christsos potami paraskevi_gr paco chris129 Neoklis Vasilakis MiziGr snakepanos Δε μου λες Κωτσαρή kalaxan, και ο Alex_Salonica ζήτησε κερατόφυλλο στο ποστ79, δεν το είδες, ή πρέπει κι ο Άλεξ να βάλει μίνι και ψηλοτάκουνο για να του δώσεις λίγη σημασία? ![]() ![]() ![]() Ορίστε, να τι κατάφερες, παρεξηγήθηκε κι ο Στρατηγός και δεν θα έρθει. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα ,βάλε μου μια απουσία
|
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα δεν το είχα προσέξει
![]() Μπορώ να φέρω παραπάνω κερατόφυλλο(θα φέρουν και άλλα παιδιά σίγουρα),πιστια,φακή και έχω και λίγη μος να σου δώσω αν θέλεις-δε βρεις απο αλλού.. |
|
|||
|
|||
![]()
boΚώστα δεν μας προσέχεις καθόλου! Στο post 90 είπα οτι θα του φέρω.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μος (οποιαδήποτε) θέλω και υπόσχομαι να μη "χτυπήσω" αγγελίες για φυτά για μια εβδομάδα, αν μου φέρετε. ![]() ------------------ Το είδα βρε Νίκο, και στο 80 είπα κι εγώ το ίδιο, απλά ήθελα να πειράξω τον Κώστα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τι να παρεξηγησω μωρέ? ![]() Ίσα ίσα συμπάσχω, καινούργιο ενυδρείο έχεις..αφου το ξερω δεν μπορείς να αντισταθείς να μη δώσεις σε κάποιον, όπως επίσης και να μη ζητήσεις για αυτό μη λες μεγάλα λόγια για την επόμενη βδομάδα, μπορεί ξαφνικά να βγει από κανεναν χαρίζω έναν κουβά σταρμος,φλειμμος κτλ.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
΄Ισως φταίει το άφτερ σέϊβ μου βρε Πάνο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα φαντάζομαι οτι σ' αυτα που έχεις ζητήσει έχεις συμπεριλάβει και αυτά που θα μου δώσεις σωστα? (οπως συμφωνήσαμε 50-50 απο όλα)
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ξέρεις εμένα.Και αν έχεις κερατόφυλλο περίσευμα φέρε.Κάποιος θα το πάρει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Λεω να ερθω και εγω αλλα δεν ξερω κανεναν να ερθω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικά
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |