|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυριο θα παω στον πλατανο να πιω καφεδακι και να δω τι εχει απο κατω.... σιγουρα εχει γιατι ειναι δυσκολα προσβασιμη... απλα σκεφτηκα τον φικο επιδη εχει μεγαλα φυλλα...
|
||||
|
||||
![]()
τα ειδη των φικων θαναση εχουν το "γαλα" τους στα φυλλα. αν κοψεις ενα θα το δεις πως τρεχει απο την "πληγη"..οποτε...
![]() επισης ο φικος δε ριχνει τα φυλλα του ειναι αειθαλες αρα τα πεσμενα φυλλα δεν εμειναν στο φυτο λογω καποια αρρωστιας η κατι ασχημο στις συνθηκες τελος παντων..οποτε δε νομιζω οτι ειναι καλη κινηση....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να δεις για ποτε γινετε φυλλοβολο.... ![]() ![]() ![]() παντος θα κανω μια βολτα σε 2-3 μεγαλα δεντρα φικου και θα κανω κανενα τεστ... σε λεκανιτσα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() αν σε 6-7 μερες δεν εχει αλλαγη η γευση του νερου ειναι οκ ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μαζεψε καλύτερα τσάι του βουνού, θα έχει καλύτερη γεύση !
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Αστο αστο...
|
|
||||
|
||||
![]()
μολις τωρα διαβασα το αστο και το οχι σας... και το σεβομαι, για να το λετε κατι θα ξερετε....
αυριο θα παω να μαζεψω φυλλα απο τον πλατανο ![]() ![]() παντος επιδη πριν ειχα παει και βρηκα φυλλα απο φικο σας τα ανεβαζω μια φωτο.... μηπος παρετε πισω το αστο αστο... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κατι από Asterix μου θυμίζει αυτό...
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! με ψαχνατε???
![]() ![]() ![]() παιδια εχω βαλει τα φυλλα μεσα στο ενυδρειο, αλλα επιδη δεν πανε στο βυθο οπως βλεπετε στις πρωτες φωτο.... ειπα στους βοηθους μου να βαλουν ενα χερακι και οπως βλεπετε στις τελευταιες 2 φωτο το απολαμβανουν τα κουκλια μου.... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ενδιαφερον θεμα για τα φυλλα.
Απ'οτι εχω διαβασει οι γαριδες τα λατρευουν και στα ενυδρεια μονομαχων βοηθουν στην αναπαραγωγη τους. Καποιοι που τα εμπορευονται στο eBay τονιζουν οτι τα "εψησαν" στον ηλιο για τρεις ημερες.Καλο ειναι να κανουμε κι εμεις το ιδιο για να απαλλαξουμε τα φυλλα μας απο μυκητες η αλλα παθογονα. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυλλα anoubias στο ενυδρειο | Μίμης | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 27-08-09 15:24 |
Φυκια??? | Nikos! | Φύκη -€“ ¶λγες | 4 | 25-12-08 22:19 |
φυλλα; | fishme1 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 19 | 09-01-08 11:43 |
ΕΧΙΝΟΔΟΡΟΙ-ΝΕΑ ΦΥΛΛΑ | ΕΛΒΙΡΑ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 14-11-07 14:53 |
Ξερα φυλλα? | Carebean pirate | Δίσκοι | 13 | 06-08-07 16:47 |