|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() αν σε 6-7 μερες δεν εχει αλλαγη η γευση του νερου ειναι οκ ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μαζεψε καλύτερα τσάι του βουνού, θα έχει καλύτερη γεύση !
![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Αστο αστο...
|
|
||||
|
||||
![]()
μολις τωρα διαβασα το αστο και το οχι σας... και το σεβομαι, για να το λετε κατι θα ξερετε....
αυριο θα παω να μαζεψω φυλλα απο τον πλατανο ![]() ![]() παντος επιδη πριν ειχα παει και βρηκα φυλλα απο φικο σας τα ανεβαζω μια φωτο.... μηπος παρετε πισω το αστο αστο... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια φαινονται αλλα απο φικο θα τα φοβομουν!!
Προσεχε στο πλατανο μη σκυψεις για να τα μαζεψεις! ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θαναση ειναι ακριβως αυτο που εγραψα πιο πανω... οτι τα φυλλα πρεπει να νεκρωσουν μονα τους ωστε να αποβαλλουν τους χυμους τους και να πεσουν. επειτα τα μαζευουμε.
οταν τα φυλλα πεφτουν απο τον ανεμο..ειναι μηχανικος ο λογος της πτωσης τους, δεν εχουν αποβαλλει τις ουσιες τους και ειναι σαν να τα μαζεψες απο το δεντρο και να τα αποξηρανες....πραγμα που καλο θα ειναι να αποφευγουμε... υ.γ. ελα μια βολτα...μαζεψε καμια 10αρια σακια φυλλα απο εκει που θα σε παω και εισαι οκ για μερικα χρονια.,...χιχι
|
||||
|
||||
![]()
οκ φιλε!!! τα πεταω και αυριο θα εχω απο πλατανο....
τι νομιζεις.... εχουμε κι εμεις εδω... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και τα φυλλαρακια μας κανουν μπανακι....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κατι από Asterix μου θυμίζει αυτό...
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! με ψαχνατε???
![]() ![]() ![]() παιδια εχω βαλει τα φυλλα μεσα στο ενυδρειο, αλλα επιδη δεν πανε στο βυθο οπως βλεπετε στις πρωτες φωτο.... ειπα στους βοηθους μου να βαλουν ενα χερακι και οπως βλεπετε στις τελευταιες 2 φωτο το απολαμβανουν τα κουκλια μου.... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ενδιαφερον θεμα για τα φυλλα.
Απ'οτι εχω διαβασει οι γαριδες τα λατρευουν και στα ενυδρεια μονομαχων βοηθουν στην αναπαραγωγη τους. Καποιοι που τα εμπορευονται στο eBay τονιζουν οτι τα "εψησαν" στον ηλιο για τρεις ημερες.Καλο ειναι να κανουμε κι εμεις το ιδιο για να απαλλαξουμε τα φυλλα μας απο μυκητες η αλλα παθογονα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειχαν πεσει απο το δεντρο καιρο, οποτε δεν εχουν υγρα.... τα εβαλα στην μπανιερα σε καυτο νερο για 2 μερες και σημερα στο ενυδρειο... και 3-4 αρχισαν να βουλιαζουν... παντος αν και τα botia ειναι απο τα πιο φοβιτσιαρικα δεν ειχαν προβλημα και τους αρεσαν απο οσο βλεπω....
|
||||
|
||||
![]()
Δικιο ειχες χαλια ειναι!... βγαλτα...
![]() Υ.γ. παντος εχεις φωτογενια, δευτερη φοτο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ειδες, δεν με ακους που σου λεω οτι δεν τεριαζουν αυτα τα φυλλα... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γκρινια.. γκρινια... αμαν πια, μια χαρα ειναι!...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυλλα anoubias στο ενυδρειο | Μίμης | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 27-08-09 15:24 |
Φυκια??? | Nikos! | Φύκη -€“ ¶λγες | 4 | 25-12-08 22:19 |
φυλλα; | fishme1 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 19 | 09-01-08 11:43 |
ΕΧΙΝΟΔΟΡΟΙ-ΝΕΑ ΦΥΛΛΑ | ΕΛΒΙΡΑ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 14-11-07 14:53 |
Ξερα φυλλα? | Carebean pirate | Δίσκοι | 13 | 06-08-07 16:47 |