|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανονικα τα σκαλαρια πανε σε ομαδες τουλαχιστον 7-8 ψαριων....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χτυπα ενα τηλεφωνο στον Μανθο www.starfishaquariums.gr να σου βρει...
Σιγα το δυσκολο!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ο μανθος ειναι φιλος τωρα ποια.... σε ευχαριστω παντος... απλα τα θελω μεχρι την γιορτη μου... μην εχω αδειο το ενυδρειο... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
E κανε το ακουασπειπ μεχρι την γιορτη βαλε και τα botia και εισαι κομπλε!
|
||||
|
||||
![]()
Θα ελεγα δισκους μονο!!
![]() ![]() Ειδα κατι ομορφα ξυλα που εχεις!! Για μετρα το βροχινο ... αν ειναι το περνας απο τα προφιλτρα της οσμωσης!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλο θα ειναι τα Puntius denisonii να μη τα συμβουλευουμε ως κατοικους ενυδρειων. Δεν εχουν αρχισει ακομα να (ανα)παραγονται μαζικα σε αιχμαλωσια, κι επειδη ειναι οντως υπεροχο ειδος, πιανονται μαζικα αγρια, και η πιεση στον αγριο πληθυσμο τα τελευταια χρονια εχει χτυπησει πολλα καμπανακια.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μην ορκιζεσαι οτι εχω τα ξυλα που καποτε ειχες δει... ![]() ![]() ![]() το βροχινο θα το περναω απο φιλτρο σιγουρα... αλλα οχι απο Α/Ο αν και για να ειμαι σιγουρος θα κανω μετρησεις πρωτα!! (σημερα)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνωμες... | aiptek | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 51 | 06-01-10 23:05 |
γνωμες | Kunkka | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 16-12-09 13:26 |
Παρουσιαση Rio 100Lt (γνωμες και προτασεις) | john922 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 18-10-09 16:43 |
γνωμες | Mary-z | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 6 | 31-01-09 22:07 |
Γνωμες? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 06-01-08 13:55 |