|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνησω και εγω για βιοτοπικο-γεωγραφικο νοτιοανατολικης ασιας με 6-7 botia αλλα τοσα Puntius denisonii (υπεροχες κυπρινιδες,με συμπεριφορα απροβληματιστη) και 1 ζευγαρι giand gourami η ακομα καλυτερα perl gourami...
Με ενα ph κοντα στο 7 εισαι σουπερ!
|
|||
|
|||
![]()
Θα συμφωνησω κι εγω για βιοτοπικο χαρακτηρα Ασιας. Πολλες επιλογες σε φυτα και ζωντανα που κανουν σε νερο δικτυου.
Ανησυχω ομως για τις γαριδουλες ! τα περισσοτερα απο τα ψαρια που αναφερθηκαν θα τις κατασπαραξουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα έχετε δει ποτέ σε μαγαζί; Γιατί εγώ τουλάχιστον όχι...
|
||||
|
||||
![]()
Πανο τα φερνουν πολυ συχνα τα PET CITY,τα εχω δει κατα καιρους σε πολλα PET CITY και κανουν γυρω στα 8-9 ευρω το ενα.
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα...
τα φυτα δεν τα πανε καλα μαζι μου. ( οσες φορες προσπαθησα ![]() ![]() σκεφτομαι ενα ενυδρειο με ξυλα να κρεμοντε απο πανω σαν ριζες και λιγα πιο χοντρα ξυλα κατω στο βυθο πανω στην αμμο... σκωτεινο φωτισμο και σκουρο νερο.... και σκεφτομαι για σκαλαρια με δισκους η καποιο απο τα δυο σε κοπαδακι... απλα στο θεμα των δισκων το σκεφτομαι επιδη ειναι πιο ευαίσθητοι... και επιδη αυτα τα ψαρια ειναι στο μεσον και πανω του ενυδρειου σκεφτηκα να φτιαξω και ενα κοπαδακι με τα βοτια για χαμηλα... για ασιας δεν το βλεπω. σας ευχαριστω παντος... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οχι δισκοι με μποτια καλυτερα σκαλαρια
|
||||
|
||||
![]()
θα τους στρεσαρουν λες ε??
κι εγω για σκαλαρια σκεφτομαι.... αν παω σε σκαλαρια τι αριθμο να βαλω??? 5-6 θα ειναι καλα???
|
||||
|
||||
![]()
το ίδιο ρωτούσα και εγώ ήθελα να βάλω κλόουν με δίσκους ήταν κατηγορηματικοί και για το στρές αλλα και για άλλους λόγους τώρα το 29 - 30 θερμοκρασία και μερικές φορες παραπάνω τα αλλα ψαρια τα ζορίζει
νομίζω 6 σκαλάρια είσαι μια χαρά αλλα θες όσμωση
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνωμες... | aiptek | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 51 | 06-01-10 23:05 |
γνωμες | Kunkka | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 16-12-09 13:26 |
Παρουσιαση Rio 100Lt (γνωμες και προτασεις) | john922 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 18-10-09 16:43 |
γνωμες | Mary-z | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 6 | 31-01-09 22:07 |
Γνωμες? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 06-01-08 13:55 |