|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι να πω πραγματικα λυπαμαι!!!!!!!! τα χρυσοψαρα τελικα ειναι τα πιο ταλαιπωρημενα ψαρακια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως γινόμαστε λίγο υπερβολικοί;
Ας ρίξουμε λίγο νερό στο κρασί μας- είναι και οι μέρες τέτοιες...... |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε SOCRATIS, να ρίξουμε λίγο νερό στο κρασί μας και για τα balloon και για τα βαμένα ψαράκια;
ΥΓ: Είσαι από τα άτομα που εκτιμώ ιδιαίτερα στο forum.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Η απάντηση είναι ναι,αλλά αν το νομίζεις και εσύ ,θεωρω ότι δεν είναι του παρόντος να το αναλύσουμε περισσότερο.
Ισως στο κοντινό μέλλον, να μας δοθεί η ευκαιρία να τα πούμε και από κοντά. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάλι ρε παιδιά, για να πω το κρίμα μου, θεωρώ τέτοιου είδους συζητήσεις σχεδόν ανούσιες, εκτός κι αν συνοδεύονται από το όνομα του καταστήματος. Γίνεται ενημέρωση, και από κει και πέρα, σε όποιον αρέσει πάει και παίρνει, και σε όποιον όχι αποφεύγει.
Διαφορετικά, το να ξέρουμε απλά ότι κάποιος, κάπου, πουλάει παπαγαλόψαρα, ή τυφλά ψάρια, ή τίποτε άλλο, λίγα προσφέρει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Όποιος θέλει το όνομα του καταστήματος ας μου στείλει ένα Pm εκτός αν οι admin θέλουν να τους το πω και να το δημοσιεύσουν.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας.... | SOCRATIS | Χρυσόψαρα | 11 | 02-04-07 23:32 |
Φάτε μάτια ψάρια ...... | george | Ιστοσελίδες στο Internet | 14 | 23-09-06 20:17 |