|
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω για τις προτασεις σου και χαιρομαι που περνουν μερος ολο και περισσοτεροι γιατι αν πετυχει ανοιγει ο δρομος για ολους οσους το σκεφτοντε...
για τα ξυλα θα παω σε λιγο σε 2 φιλους μου ξυλουργους να μου πουν την γνωμη τους.... παντος δεν θα παω σε καποιο ξυλο πολυ ακριβο γιατι θα γινουν πολλα δεσιματα και στο τελος που μπει και το θαλασσης δεν νομιζω να εχω καπιο προβλημα.... για τον πολυεστερα θα μπει πανι αλλα οχι το πολυ χοντρο για δευτερο χερι θα δω, αναλογα πως θα παει το πρωτο λογικα δεν θα χρειαστει γιατι θα γινει το πρωτο παχυρευστο!!!! τελος για τις ντιζες που λες εχω σκεφτει ολες οι πλευρες μεταξυ τους να βιδωθουν με βιδες και παξυμαδια και ενδιαμεσα ξυλοκολλα... και οχι ξυλοκολλα και ξυλοβιδες.... πριν κολληθει θα το συρναμολογισω χωρις κολλες και αν ειναι ολα καλος θα βαλω κολλες και θα γινει το τελικο βιδωμα.... σας ευχαριστω ολους και παλι...
|
||||
|
||||
![]()
καλο πατιμα με σιδερενιο ρολο τον πολυεστερα να μην αφησει μεσα φουσκιτσες αερα το δευτερο χερι του πολυεστερα γιαυτο περνιεται για να σκασεις τι φουσκες αερα και να γεμισουν με το δευτερο χερι
τουλαχιστον στα σκαφοι αυτο κανουμε
|
||||
|
||||
![]()
Παντως εγω ειμαι της αποψης οτι σαν το γυαλι δεν εχει!Και απο θεμα ασφαλειας-στεγανοτητας αλλα και αντοχης στο χρονο....
Μετα απο 5-6-10 χρονια δε νομιζω το ξυλινο να μην σου δημιουργησει προβλημα.Ενω το γυαλι ειναι αλλιως!
|
||||
|
||||
![]()
Και η σιλικονη εχει χρονο ζωης , και αν δεν κανω λαθος δεν ξεπερνα τα 5 χρονια ..
|
||||
|
||||
![]()
θεωρητικα δε ξερω...αλλα το πρωτο μου ενυδρειο 20λιτρο ειναι τωρα σε λειτουργεια...αγοραστηκε (και ειναι diy κατασκευη απο τον ανθοπωλη που τοτε πουλουσε χρυσοψαρα.....
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι ιδια η πιεση/καταπονηση στις ενωσεις απο τα 20 λιτρα νερο και ιδια απο τα 200 π.χ . Αλλο να κουνηθει ενας μονο μαχος και αλλο να μην την παλευει ενα οσκαρ... ελπιζω να με καταλαβατε...
|
||||
|
||||
![]()
αν κοληθουν και μονωθουν σωστα τα ξυλα πιστευω οτι το ξυλινο για τοσα λιτρα με αυτη την κατασκευη ειναι ανθεκτικοτερο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
με στεγαση και ημιδιατροφη ερχομαι και σου φερνω και κιχλιδες....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
αλλα... αν διαβασεις το λινκ και τι εχω πει θα δεις οτι το ενυδρειο θα ειναι ξυλινο αλλα το νερο δεν θα ερχετε σε εαφη με το ξυλο.... οποτε δεν νομιζω να ειναι πιο γερο το γυαλι απο αυτο που σκεφτομαι... οσο για την τιμη... την θεωρω απλησιαστη για τους περισσοτερους απο εμας....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 17-12-09 στις 13:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy ξυλινο 390 λιτρα | meas3467 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 24-11-09 17:39 |
Ξυλινο ενυδρειο | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 47 | 30-08-07 15:18 |