|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θελω γίνω προφήτης κακών αλλά δεν το σκέφτεσαι ξανά?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γιατι???? δεν βλεπω το λογο να πρεπει να το ξανασκεφτω.... θα επρεπε να το σκεφτομουν αν ηθελα να βαλω 1500 λιτρα νερο σε ενα ενυδρειο απο τζαμια και να τα κρατανε μονο η σιλικονες... τωρα δεν υπαρχει κατι που να δειχνει οτι δεν θα πετυχει....
|
|||
|
|||
![]()
¶ποψη μου είναι ότι την ασφάλεια που προσφέρει το γυάλινο ενυδρείο δεν την παρέχει το ξύλινο.
Αν τελικά το αποφασίσεις και κάνεις το εγχείρημα, σου εύχομαι καλή επιτυχία. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ξυλινο ενυδρειο το εχω αποφασισει και θα το φτιαξω!!! γενικα με τις κατασκευες (ειδικα με ξυλα) τα παω παρα πολυ καλα. ειμαι βλεπεις και πεισματαρης.... οποτε ξεκιναω σχεδια και παραγγελια ξυλων....
|
||||
|
||||
![]()
Πριν απο λιγο καιρο μας έλεγες οτι δεν μπορεις να βαλεις μεγαλύτερο ενυδρείο στο σπίτι και ξαφνικά μου εμφανίζεσαι να εχεις σχέδια για ενα τερας....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντε με το καλο!!
τι σκεφτεσαι να φιλοξενισεις αν επιτρεπεται? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() δεν εχεις αδικο. στο σπιτι δεν μπορω να βαλω αυτη τη στιγμη ενα τετοιο τερατακι γιατι το πατωμα ειναι και ξυνιλο και σαν μεγεθος δεν χωραει... και επιδη εχει παει πισω λιγο το ολο θεμα για το καινουργιο σπιτι ( βλεπε κριση ) αλλα και δεν μπορω να περιμενω ουτε εγω ουτε τα ψαρακια μου το ξεκιναω και θα μπει για αρχη στο μαγαζι μου!!! διπλα στο γραφειο... αυτο ειναι καλο γιατι εκει ειμαι πιο πολλες ωρες τωρα και γιατι θα ειναι και σαν τεστ πριν μπει καποια στιγμη στο σπιτι... και οπως ειπες........ ΞΕΚΙΝΑΩ!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
το ενυδρειο θα γινει τανκανιγκα και για αρχη θα φιλοξενισει 4 frontosa που εχω στο μικρο τωρα και αρχισαν να μεγαλωνουν τα μικρα μου.... και αλλα 4 τεμ. αλλο ειδος τανκανιγκα που εφτασαν ελλαδα χθες.... ειμαι σε σκεψη αν θα φιλοξενισει και αλλο ενα ελληνικο ειδος... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 17-12-09 στις 09:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ετσι θα ξεκινησω.... τα πρωτα σχεδεια και παω στο μαραγκο σε λιγο για να δω τι ξυλα θα βαλω....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
diy ξυλινο 390 λιτρα | meas3467 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 24-11-09 17:39 |
Ξυλινο ενυδρειο | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 47 | 30-08-07 15:18 |