|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που σου αρέσει λέγεται blue tang και είναι θαλασσινού νερού!
------------------------- Με πρόλαβες Πάνο!
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη prospathw : 15-12-09 στις 22:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
και ενα μεγαλυτερο σπιτι επισης
![]() αμα βαλω ενα μαλαουι μοναχο του???? απο τις επιλογες που μου εδωσες προτιμω το ζευγαρι paradise fish... επειδη εχω ενα 60λιτρο με ενα ομορφο χρυσοψαρο "αρκετα" χοντρουλι και μου φαινεται καπως να εχω τωρα το "μεγαλο" ενυδρειο και να βαλω μικρακια...μαλλον το εχω καπως διαφορετικα στ μυαλο μ... και αυτο το blue tang απιστευτο... συνεχιζω το ψαξιμο.. |
|
||||
|
||||
![]()
συντομα θα πρεπει και το χρυσοψαρο να μετακομισει...
αν σου ειχαν πει απο την αρχη οτι το χρυσοψαρο δε μπαινει σε 60 λιτρα...τοτε θα ειχες αλλα σταθμα και μετρα και δε θα σου φαινοταν μεγαλο το "μεγαλο" για να βαλεις μικρουλια.... ![]() οσο ψαχνεις παντως θα μαθαινεις...και οσο μαθαινεις εσυ αποφασιζεις ποιο δρομο θα διαλεξεις...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν ξεκινουσα τωρα με ενα 120 λιτρων στην Αθηνα που εχει σχετικα μαλακο νερο θα εφτιαχνα φυτεμενο με νεον , η αρλεκινους και κατω ενα κοπαδι κορυντορας, ενα SAE και ενα Ancistrus. ![]() ------------------------- αυτο ειναι θαλασσινου νερου μην μπερδευεσαι στο θαλασσινο θα βρεις οτι θελεις απο πλευρας αισθητικης σε χρωμα και σχημα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη potami : 16-12-09 στις 13:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνωμες... | aiptek | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 51 | 06-01-10 23:05 |
γνωμες | Mary-z | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 6 | 31-01-09 22:07 |
Ακουω γνωμες... | imichal | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 04-12-08 15:00 |
CO2 συστημα...γνωμες! | sarevock | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 80 | 27-10-08 15:49 |
Γνωμες? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 06-01-08 13:55 |