|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εβαλα τον τιτλο αυτο για το λογο οτι το ενυδρειο που θα παρουσιασω ειναι στην κρεβατοκαμαρα!
![]() Διαστάσεις: Όγκος:150λ Κατηγορία:διαφορα Φυτά:ανουμπιες Ψάρια / ¶λλα είδη:αφρικανες-ακαρα-σιλβερ σαρκ-σεβερουμ-τετρα Διακοσμητικά υλικά:ξυλα (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μπλε Φωτισμός:aqua glo 25w Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες Φιλτράρισμα:εσωτερικο με αρκετα βιολογικα υλικα Θερμοστάτης:200w Λίπανση: Παροχή CO2: pH:7,8 Γενική σκληρότητα (GH):15 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):25-30 Αλλαγές νερού:1 φορα τν εβδομαδα 25 λιτρα Θερμοκρασία:27 ξερω πως οι συνφηκες δεν ταιραζουν σε καποια ειδη που εχω αλλα δεν εχω αντιμετωπισει προβληματα και ετσι πρωχωρησα στην συμβιωση τους δεκτα τα σχολια ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο που μου αρεσε περισσοτερο ειναι.....
Κατηγορια: Διαφορα. Αφου το ξερεις οτι δεν ταιριαζουν τα ψαρια που εχεις αρα κατι πρεπει να κανεις. Και τι ειναι αυτο που πρεπει να κανεις αγαπητε??????????????????????????????
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το ενυδρείο. Μου αρέσουν τα χρώματα που πετυχες στο ξύλο.
Για τα ψάρια, πράγματι δεν ταιριάζουν μεταξύ τους στις απαιτήσεις τους. Θα σου πρότεινα να κρατήσεις τα είδη για τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις το σωστό περιβάλλον μακροπρόθεσμα (Συνήθως έτσι είναι και πιό υγειή). Ο silver shark θα σου γίνει 30cm+, το severum 25+. Πως θα χωρέσουν αυτά σε 150 λίτρα; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλο.
Εχεις ανατρεψει οσα λεγονται για συμβατοτητες και σωστες παραμετρους νερου για καθε ψαρι. Ενημερωνε το τοπικ για την πορεια του ενυδρειου. Τι βγαινει τι μπαινει κλπ
|
||||
|
||||
![]()
πολλα απο τα ψαρια που μου εχουν μεγαλωσει και στα 2 ενυδρεια μου τα εχω παρα πολυ καιρο κοντα χρονο απο θεμα συνθηκων δεν εχω χασει ποτε ψαρι.οπτε κανω υγρα τεστ της σερα ειναι 0 η αμμωνια και ταιζω φουλ 2 φορες τη μερα διαφορες τροφες!μπορει να ναι και τυχαιο αυτο ομως που εγω ξερω ειναι οτι ολα κυλανε τελεια!και κατι αλλο σημαντικο ειναι οτι δεν εχω ποτε καυγαδες.στο αλλο μου ενυδρειο εχω και ενα ζυγαρι σκαλαρια τα οποια να φανταστειτε γεννανε διαρκως!
|
|
||||
|
||||
![]()
1. Πολύ όμορφο στο μάτι.
2. Πολύ λίγα τα λίτρα για ψάρια όπως π.χ. silver shark, severum 3. Που είναι οι πέτρες για τις "Αφρικάνες"; 4. ¶λλαξε σύνθεση όσο πιο γρήγορα μπορείς... διαφορετικά είδη που απαιτούν διαφορετικές συνθήκες. Το οτι δεν έχεις χάσει ψάρι, δεν σημαίνει οτι περνάνε και καλά. Ψαξε το! καλή συνέχεια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|