|
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφα ψάρια!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
....συγχαρητηρια!
![]() υ.γ.....προλαβες και τα ειδες που ειναι και πανεμορφα? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφα!!! να σου ζησουν!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν κι από εμένα!χαζομαμά
![]()
|
||||
|
||||
![]()
και τι ωραια και ζωντανα χρωματα ειναι αυτα!να τα χαιρεσαι ολα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφα είναι κορίτσι μου μπράβο να σου ζήσουν.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- ευχαριστω πολυ παιδια για τα καλα σας λογια ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη λατσε τζενη : 14-12-09 στις 14:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι χαζομαμά
![]() Αλήθεια μπορείς να μας βάλεις μία φωτογραφία από όλο το ενυδρείο, γιατί μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον το στήσιμό του. |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν! Θα ήθελα κι εγώ να βάλω κάποτε.. Ταιριάζουν με τα 2 kribensis που έχω σε 120άλιτρο ενυδρείο με νεον?
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου σκοτωσουν τα Κριμπενσις και θα σου φανε τα Νεον...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μολης προλαβω θα ανεβασω και αλλες φοτογραφιες |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο το ακουασκειπ...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά.Φιλοξενώ και γω τα συγκεκριμενα ψαρακια εδω και 1 μηνα περιπου.Ειναι πανεμορφα και γεματα ζωντανια.Το μονο που εχω παρατηρησει ειναι οτι απο τα 4 τα 2(ποθ εχουν τα πιο εντονα χρωματα)ειδικα το ενα κυνηγαει συνεχως τα αλλα 2 που εχουν πιο ανοιχτα χρωματα.δεν ξερω να ξεχωριζω το φυλλο τους και ηθελα να ρωτησω αν ειναι αρσενικα και κυνηγανε τα θηλυκα οποτε να ηρεμισω γτ πεφτει πολυ κυνυγι λεμε!!!!
υ.γ:τζενη σορρυ αν σου χαλασα το ποστ. ![]() να και καποιες φοτο απο τους ταραξιες. ευχαριστω για οποιες απαντισεις δοθουν. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φαρμαο για platy νεογεννητα | Gojoy | Ζωοτόκα | 7 | 24-01-12 01:03 |
νεογεννητα pseudotropheus acei | aris2 | Malawi | 6 | 21-04-09 09:15 |
ΛΙΦΑΛΙΛΙ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ!!! | COSTAS21 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 01-10-07 23:14 |
Πως Συμπεριφερομαστε Στα Νεογεννητα? | pchrisovergis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 12-10-05 23:42 |
Νεογεννητα Aulonocara Baenschi | Makis M | Malawi | 4 | 30-11-04 01:26 |