|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα,και εγω εβγαλα jewel κιχλιδες ,ανεβασε θερμοκρασια ,τα δικα μωρα ειναι τωρα 5 ποντους ,να ξερεις τρωνε πολυ ,τρωνε ακομα και τα αδερφια τους,νατα ταιζεις πολυ ,εμενα μηνανε τα μισα ,αν θελεις να μαθης κατι στειλε μου πμ
------------------------- Λαθος εγω τα χωρισα απο τους γονεις κρατησα μονο 7 μαζι με το ζευγαρι και ακομα τρωγονται μεταξι τους ,δυστηχως δεν μπορω να στειλω φωτο δεν ξερω πως.ΑΝ θελετε να μαθετε κατι για αυτες της κιχλιδες μπορω να βοηθεισω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη snakepanos : 19-12-09 στις 19:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειναι αληθεια οτι τρωνε πολυ εχω αφξησει τη δοση τους και παλι ερχοντε πανω μου σαν πεινασμενα, και τα μωρα τωρα εχουν ψιλομεγαλωσει δεν ξερω αν τρωνε τα αδερφηα τους αλλα ο πατερας τους τα προσεχει παρα πολυ |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου τζενη δε θελω να σε απογοητευσω αλλα μετα απο καιρο μολις μεγαλοσουν θα αρχεισουν να τρωγοντε μεταξι τους.
|
|
||||
|
||||
![]()
για να γινει αυτο θες κανενα 3-5μηνο
απλα οσο πιο γρηγορα μπορεις χωρισε τα σε αλλο ενυδρειο απο τους γονεις καθημερινες αλλαγες νερου να μην μεινουν μικρα και σιγα σιγα αρχιζεις να τα δινεις |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ που ανέβασες την φωτογραφία, όντως είναι ωραία στημένο και θα γίνει ακόμα καλύτερο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδια
Αληθεια δεν ξερω τι να κανω ;ειναι πολλα και μεγαλωνουν σιγα σιγα να μπορουσα να τα κρατησω ολα αλλα πολυ φοβαμε πως δεν θα με αφησουν να φτιαξω και αλλο ενυδρειο.15 μερων ειναι εχω καιρο να τα χωρισω ετσι δεν εινα; το δευτερο ενυδρειο θα ειναι βοηθητικο να εχω τα μωρα εκει μεχρι να τα δωσω ολα λογικα;με βλεπω να στεναχωριεμαι... ![]() ------------------------- Ευχαριστω ,θα βαλω και αλλα φυτα βεβεα αλλα προσεχω τα μωρα τωρα για αυτο δεν κανω αλλαγες Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη λατσε τζενη : 24-12-09 στις 19:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φαρμαο για platy νεογεννητα | Gojoy | Ζωοτόκα | 7 | 24-01-12 01:03 |
νεογεννητα pseudotropheus acei | aris2 | Malawi | 6 | 21-04-09 09:15 |
ΛΙΦΑΛΙΛΙ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ!!! | COSTAS21 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 01-10-07 23:14 |
Πως Συμπεριφερομαστε Στα Νεογεννητα? | pchrisovergis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 12-10-05 23:42 |
Νεογεννητα Aulonocara Baenschi | Makis M | Malawi | 4 | 30-11-04 01:26 |