|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
μονο τους 2 κυκλοφορητες 1000 λ/ω εχω κ τα 2 εξωτερικα φιλτρα.το χημικο φιλτρο θα κανει κ τη δουλεια του μηχανικου δηλαδη?ενοω για να μαζευει οτι σκουπιδακι περιφερεται μεσα στο ενυδρειο μου?για να δω αν καταλαβα καλα.χρειαζομαι ζωντανο βραχο για τη βιολογια. ενα χημικο φιλτρο.κ κυκλοφορια?αυτα μονο ετσι?για το φιλτραρισμα ενοω.ευχαριστω για το αλατι.
------------------------- οκ για τη βιολογια το καταλαβα.θα χρησιμοποιησω μονο ζωντανο βραχο αφου το βιολογικο φιλτρο θα προκαλεσει προβληματα στο μελλον.ευχαριστω για τους κυκλοφορητες που μου προτεινες.θα ακουσω τη συμβουλη σου.απλα εξηγησε μου κατι αν μπορεις.για ενα ενυδρειο only fish ποια ειναι η ικανοποιητικη κυκλοφορια μεσα στη γυαλα μου σε λιτρα ενοω.εκτος απο τη σωστη θεση τοποθετηση των κυκλοφορητων που πρεπει να ειναι πως τοποθετημενοι ? αντικριστα? παραληλα ? διαγωνια στο ενυδρειο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη crambro : 10-12-09 στις 19:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βάλεις το δεύτερο φίλτρο ως μηχανικό, αφού το έχεις, αλλά να πλένεις συχνα τα σφουγγάρια.
Για την κυκλοφορία δεν ξέρω, περίμενε να απαντήσει κάποιος άλλος. |
|
|||
|
|||
![]()
οκ ευχαριστω για τη βοηθεια.ελπιζω αν τα πλενω καθε 5 μερες θα ειναι οκ
|
|
|||
|
|||
![]()
θα σου προτεινα να μην βαλης ουτε ενα τοσο δα σφουγγαρακι μεσα
![]() στην θεση σου θα εβαζα 2 tunze nano 6025, η 2 hydor coralia2, θα εχεις και ικανοποιητικη ροη για τα ψαρια σου, και ο βραχος θα κανει σωστα την δουλεια του, για την τοποθετηση μην προβληματιζεσαι ακομα, θα πειραματιστεις επι τουτου.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σιγουρα για να το λες ετσι ειναι .δεν θα βαλω καθολο σφουγγαρια.αλλα λυσε μου μια απορια γιατι σαν αρχαριος που ειμαι δεν παει το μυαλο μου.το νερο στο ενυδρειο πως θα καθαριζει απο τα σωματιδια που θα περιφερονται?με το χημικο?ευχαριστω για τους κυκλοφορητες.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καποια θα τα πεταει το skimmer και καποια θα κατακαθονται στην αμμο και θα μπαινουν στην τροφικη αλυσιδα του ενυδρειου...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αν μου προτεινες κ ενα skimmer καταληλο για τα λιτρα μου (260) γιατι με τα skimmer εχω πελαγωσει.το μονο που ξερω ειναι οτι καλο ειναι να παρεις 2 η κ 3 φορες μεγαλυτερο απο αυτο που λεει ο κατασκευαστης πχ για ενυδρειο 300 λιτρων να παρεις skimmer που γραφει επανω για 800-900 λιτρα .εκτος αθτο απο μαρκες skimmer κ πως λειτουργουν ακριβως δεν εχω ιδεα.το μονο που ξερω ειναι οτι κανουν χημικο καθαρισμο στο νερο κ οτι εμπλουτιζουν με πρωτεινη μεσω της αναδευσης .
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ------------------------- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη crambro : 11-12-09 στις 18:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΩΤΑ ΨΑΡΙΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | cwstas2701 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-10-09 10:48 |
Νεο θαλασσινο ενυδρειο | nikos1453 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 50 | 22-11-08 15:30 |
νεο Θαλασσινο ενυδρειο | epinephelus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 25-10-07 14:14 |
?πρωτα βηματα fish only για αρχη | GODLIGHT | Fish Only | 11 | 04-09-07 09:26 |
Θαλασσινο Ενυδρειο | EYAKI | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 29-12-05 08:46 |