|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
θα σου προτεινα να μην βαλης ουτε ενα τοσο δα σφουγγαρακι μεσα
![]() στην θεση σου θα εβαζα 2 tunze nano 6025, η 2 hydor coralia2, θα εχεις και ικανοποιητικη ροη για τα ψαρια σου, και ο βραχος θα κανει σωστα την δουλεια του, για την τοποθετηση μην προβληματιζεσαι ακομα, θα πειραματιστεις επι τουτου.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σιγουρα για να το λες ετσι ειναι .δεν θα βαλω καθολο σφουγγαρια.αλλα λυσε μου μια απορια γιατι σαν αρχαριος που ειμαι δεν παει το μυαλο μου.το νερο στο ενυδρειο πως θα καθαριζει απο τα σωματιδια που θα περιφερονται?με το χημικο?ευχαριστω για τους κυκλοφορητες.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καποια θα τα πεταει το skimmer και καποια θα κατακαθονται στην αμμο και θα μπαινουν στην τροφικη αλυσιδα του ενυδρειου...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αν μου προτεινες κ ενα skimmer καταληλο για τα λιτρα μου (260) γιατι με τα skimmer εχω πελαγωσει.το μονο που ξερω ειναι οτι καλο ειναι να παρεις 2 η κ 3 φορες μεγαλυτερο απο αυτο που λεει ο κατασκευαστης πχ για ενυδρειο 300 λιτρων να παρεις skimmer που γραφει επανω για 800-900 λιτρα .εκτος αθτο απο μαρκες skimmer κ πως λειτουργουν ακριβως δεν εχω ιδεα.το μονο που ξερω ειναι οτι κανουν χημικο καθαρισμο στο νερο κ οτι εμπλουτιζουν με πρωτεινη μεσω της αναδευσης .
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ------------------------- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη crambro : 11-12-09 στις 18:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αν εννοείς το TMC-V2 600 (http://www.tmc-ltd.co.uk/aquarium/v2skim-skimmers.asp) δεν έχουν χώρο για χημικά μέσα, απ'ότι λέει ο κατασκευαστής για να βάλεις χημικά πρέπει να έχεις και ένα έξτρα αξεσουάρ(bubble stop) που μπαίνει στην έξοδο το οποίο είναι στο βασικό εξοπλισμό αν δε κάνω λάθος. Αν βάλεις μέσα θα μικρίνεις τον όγκο του αντιδραστήρα και θα έχεις προβλήματα πλυμήρας αργά η γρήγορα.
Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά έχω ακούσει καλά λόγια για τα skimmer αυτά, είναι τύπου venturi injection που δουλεύουν μια χαρά, απλά θα σε παιδέψει λίγο στην αρχή μέχρη να βρείς την καλή του και θα κάνει και λίγο θόρυβο η αντλία λόγω του venturi. Μπαίνει άνετα και μέσα και έξω από το sump το V2-600 έχει 51 εκ ύψος και υπολόγισε 2-3 ακόμα για να μπορείς να βγάζεις το ποτήρι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΩΤΑ ΨΑΡΙΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | cwstas2701 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-10-09 10:48 |
Νεο θαλασσινο ενυδρειο | nikos1453 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 50 | 22-11-08 15:30 |
νεο Θαλασσινο ενυδρειο | epinephelus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 25-10-07 14:14 |
?πρωτα βηματα fish only για αρχη | GODLIGHT | Fish Only | 11 | 04-09-07 09:26 |
Θαλασσινο Ενυδρειο | EYAKI | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 29-12-05 08:46 |