|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τρομερη ομοιοτητα!!!!
Απιστευτο! Πολυ ωραια ηταν και κοσμο ειχε, και οφειλω να ομολογησω οτι οντως ξεφορτωσα ολη μου την πραματεια!!! Ωρα να συζητησουμε για το χριστουγεννιατικο παρτυ!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και βρήκα και τον ιδανικό Αϊ-Βασίλη: Λέει και τα κάλαντα (βάλτε ήχο και πατήστε το λινκ): http://www.pqdvd.com/talking-photo-p...alkingid=29441 |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Φιλικα παντα, ![]() ![]() ![]() ![]() Ηλίας |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aπό την πρώτη μέρα που τον γνώρισα, έλεγα τι μου θυμίζει.... τι...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και τώρα που το θυμήθηκα, πού ήσουν και δεν ήρθες στη συνάντηση? Την τσίμπησες την απουσία, στις πόσες μένεις, ξέρεις? ![]() ![]() Ηλία αν σε πιάσω στα χέρια μου, θα ψάχνεις να βρεις τις διαφορές ανάμεσα στο πώς ήσουν και στο πώς θα σε κάνω, ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |