|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά στη συνάντηση βρεθήκαμε αρκετοί και περάσαμε τόσο καλά που οι τελευταίοι φύγαμε λίγο πριν τις 4:00 το απόγευμα.
Ήρθαν και καινούριοι φίλοι, μοιραστήκαμε φυτά, σαλιγκάρια (ευχαριστούμε Ηλία), περιοδικά, λαβίδες, αρτέμια, μέχρι και Κεφίρ. Να και μερικές φωτό, άθλιας ποιότητας, αλλά τι περιμένεις όταν φωτογραφίζεις μουτράκλες σαν του...Πάνου. ![]() ![]() Κι εδώ αποκαλύπτεται ο μοναδικός λόγος για τον οποίον ο γνωστός απατεώνας panos1972 έρχεται στις συναντήσεις (αφού ενυδρείο δεν έχει). Αντίγραφο της φωτό έχει σταλεί στη γυναίκα του. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
kαλά τι αλχημίες έκανε ο αθεόφοβος...στο σύστημα και δεν εμφανίζεται η φώτο?
Φαντάζομαι και σε αυτήν που έστειλες με κάποιον τρόπο δε θα φαίνεται.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
... την ωραία και μεγάλη παρέα (κι ας μη φαίνεται στη φώτο) και κυρίως τον Pano1972 για τα καλοθρεμμένα σαλιγκάρια, τον Mikenuke για τα αυγά αρτέμιας και τον Paco για την πολύ περιποιημένη καλλιέργεια grindal (και χωρίς κεφτεδάκια για αντάλλαγμα!). Κώστα, δώσε φώτο στο λαό!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φοράει strike και καρφώνει! Ο απόγονος του Εφιάλτη!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ο Κουκούλας!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Toν φαγατε τον ανθρωπο
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πέστα ρε Γιώργο, είδες αγάπες?
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Άλεξ, κουκούλας? Εγώ φταίω, που έβαλα τη γυναίκα μου να πείσει τη δικιά σου ότι χρειάζεστε κι άλλο ενυδρείο, αχάριστε προδότη... ![]() Όσο για σένα Ηλία, σκέφτομαι να βάλω παρέα στα σαλιγκαράκια σου, είμαι ανάμεσα σε κλόουν, πάφερ ή anentome helena, έχεις καμιά προτίμηση? Και ξαναζήτα φυτά, σαρκοφάγα θα σου στείλω και δηλητηριώδη ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() + 1.000.000 Κλαίω από τα γέλια!!!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Και που να δεις πόσο θα κλάψεις με αυτά που σου ετοιμάζω παλιομασκαρά.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τρομερη ομοιοτητα!!!!
Απιστευτο! Πολυ ωραια ηταν και κοσμο ειχε, και οφειλω να ομολογησω οτι οντως ξεφορτωσα ολη μου την πραματεια!!! Ωρα να συζητησουμε για το χριστουγεννιατικο παρτυ!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και βρήκα και τον ιδανικό Αϊ-Βασίλη: Λέει και τα κάλαντα (βάλτε ήχο και πατήστε το λινκ): http://www.pqdvd.com/talking-photo-p...alkingid=29441 |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Φιλικα παντα, ![]() ![]() ![]() ![]() Ηλίας |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μη νευριαζεις ρε Κωστα μια πλακα καναμε...
![]() Αντε οριστε και μια με τον πανο... ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |