|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ και εγώ πάρα πολύ για τις συμβουλές και για τα φυτά.
Μόλις τελείωσα το φύτεμα. Άλλαξε ριζικά το ενυδρείο μου. Μια απορία: το κερατόφυλλο με τα μακριά φύλλα και το κόκκινο κορμό ποιος μου το έδωσε; Είναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Ελπίζω μόνο να αντέξει σε ph 8. Επί τη ευκαιρία: Βρήκα και μια γαρίδουλα στο νερό του κερατόφυλλου. Red cherry είναι; |
|
||||
|
||||
![]()
O paco σου το έδωσε και ναι είναι cherry
|
|
|||
|
|||
![]()
Και για να λύνονται οι παρεξηγήσεις, ο Πάνος δεν πήρε ούτε φύλλο κι εγώ πήρα αρκετά φυτά, ευχαριστώ παιδιά.
Αλλά αυτές οι κρυπτοκορίνες και το μπορντοροδοκόκκινο γαριδοκερατόφυλλο πώς μου ξέφυγαν? Φτου!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ελα και οι φωτο!!!
![]() ![]() Κι εγω περασα πολυ ωραια! Χαρηκα που γνωρισα μερικους απο εσας, και πειραξα αλλους τοσους!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Το κατάλαβε ο κόσμος Κώστα! Αλλιώς θα απαντούσα στο GAB από το.... σπίτι σου! Εάν είχα πάρει όλα αυτά που λές, σιγά μη με άφηνες να φύγω! Θα με είχες μαζέψει κι εμένα!
|
||||
|
||||
![]()
Η συνάντηση ήταν φανταστική. Περασα υπεροχα.
![]() Θα ήθελα και εγω με τη σειρά μου να ευχαριστήσω όλοα τα παιδια για τα φυτά (δεν ονοματίζω μην ξεχάσω κανέναν). ![]() Προσεχώς θα κάνω δημοσίευση τα ενυδρειάκια μου τα οποία έγιναν υπεροχα και δεν χορτάινω να τα χαζεύω. Στην επόμενη συνάντηση ελπίζω να έχουμε και περισσότερη συμμετοχή από γυνάικες να μην είμαστε και μειοψηφία δηλαδή.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Για να έχει κάτι να συζητάει κι ο Πάνος, γιατί με τα ψάρια βαριέται... |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ήθελα να πω ευχαριστώ για το φοινικόχωμα! Και στον Γιώργο και στον Γρηγόρη!
![]() Πολύ με πείραξε που δεν ήρθα ακόμα μια φορά, αλλά σαν καλή νοικοκυρά και μαμά έπρεπε να κάτσω στ' αυγά μου! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
... Επειδή τό αδοκίμαστο καί τό απ’αλλού φερμένο Δέν τ’αντέχουν οί άνθρωποι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos1972 : 03-11-09 στις 15:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |