|
|
||||
|
||||
![]()
αναλογα τι ενυδρειο θελεις να κανεις....
μπορεις να κανεις ενα ενυδρειο "τυπου" αμαζονιου με μαλακο και οξινο νερο....οπου μπορεις να βαλεις 1 ζευγαρι νανοκιχλιδες απο αμαζονιο...οπως ραμιρεζι, απιστογραμμα κ.α. ειτε ενα ενυδρειο δυτ. αφρικης με ενα ζευγαρι μικρες κιχλιδες απο εκει οπως κριμπενσις η λιφαλιλι κ.α. Παλι θα προσανατολιστεις σε μαλακο νερο.. μπορεις να κανεις ενα βιοτοπικο τανκγανικα με νανοκιχλιδες οπως μουλτι, οσελατους, σταπερσι κ.α. Προκειται για κογχυλοψαρα και θελουν πολυ σκληρο νερο. αυτα σχηματιζουν αποικιες... αν το ψαξεις εχεις πολλες επιλογες. Οτι και να επιλεξεις οι κιχλιδες εχουν εντονη προσωπικοτητα και θα σε συναρπασουν. Καλη επιτυχια!
|
|||
|
|||
![]()
διαβαζω για τισ κιχλιδες τωρα και βλεπω οτι θελουν εως 82 f.!οι αντιστιχοι βαθμοι κελισιου δεν ειναι 50????δεν ειναι πολυ πολυ μεγαλη θερμοκρασια???
|
|
||||
|
||||
![]()
μονο αν πας για ψαροσουπα...
Τα περισσοτερα τροπικα ψαρια θελουν απο 24,5-27.0 C. |
|
||||
|
||||
![]()
οχι καπου εκανες λαθος.
82Φαρενάιτ=27 κελσιου |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα!εχω ενα φιλτρο εσωτερικο που εχει ενα κομματι με ανθρακα και ενα με το γνωστο σφουγγαρι.δεν ειναι καποιας καλης μαρκας αλλα ελπιζω να με κρατησει μεχρι να μαζεψω χρηματα για ενα καλυτερο!εξαλλου ειμαι ακομα σε περιοδο στρωσιματος και ετσι δεν φοβαμαι για απωλειες.η ερωτηση μου ειναι η εξης.Να βγαλω το σφουγγαρι και να βαλω βιολογικο υλικο(γνωστα και ως μακαρονια) ή με καλυπτει το σφουγγαρακι για ενα 80λτ. ενυδρειο?επισης μπορω απλα να βαλω λιγο βιολογικο στον πατο κατω απο το σφουγγαρι?θα κανει δουλεια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λέμε ότι στρώνουμε το ενυδρείο εννοούμε ότι στρώνουμε το φίλτρο!οπότε καλύτερα να πάρεις από τώρα ένα καλό φίλτρο.βέβαια μπορείς να ρήξεις μπόλι από το φίλτρο που έχεις τώρα στο καινούριο.αλλά καλύτερα να πάρεις ένα καλό φίλτρο από την αρχή
|
|||
|
|||
![]()
κοιτα να σου πω...το φιλτρο αυτο που εχω δεν ειναι κακο απλα δεν το εμπιστευομαι επειδη σιγουρα κατι δοκιμασμενο ειναι παντα καλυτερο.οποτε θα το κρατησω και ελπιζω να μην μου βγαλει προβλημα.οποτε τι να κανω?να βαλω λιγο βιολογικο και το σφουγγαρι ή να το βγαλω τελειως και να βαλω μονο βιολογικο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
100λιτρτα ενος πρωταρη. | HERBI | Φωτογραφίες μελών | 2 | 21-06-08 09:37 |