|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το συγκεκριμένο μοντέλο CR ειναι ΙΜΟ από τα χειρότερα της κατηγορίας. Αν μπορείς άλλαξε τη παραγγελία και ακύρωσέ το.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι κάνει ή τι δεν κάνει; |
|
|||
|
|||
![]()
Η λειτουργία έχει και άλλες παραμέτρους. Ο συγκεκριμένος έχει πολύ μικρή αντλία, κακό σχεδιασμό.H αντλία είναι ενσωματωμένη στο καπάκι αρα δεν παίρνει αλλαγή. Το καπάκι κλείνει με σφικτήρες.
Με τα λεφτά που κάνει καλύτερα πάρε δύο ratz 110 και θα είσαι καλύτερα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μάλιστα, ο Ab παίρνει νερό με υποπίεση (το κλέβει από το εξωτερικό μου φίλτρο) ενώ ο Ratz θέλει για τροφοδοσία νερού ή κανονική αντλία ή dosing pump (αυτό τον κάνει πιο ακριβό από τον Ab). Τώρα σχετικά με την αντλία, 300 lt/h έχουν και οι 2 απλά ο Ab παίρνει περίπου 12kg υλικού στον κάδο και ο Ratz έχει 1.2 Kg (για αυτό τον Ab τον δίνει για περισσότερα λίτρα ενυδρείο) οπότε ναι, έχει πιο μικρή αντλία αναλογικά. Αλλά αυτό, που επιρεάζει την διαδικασία; Με σφικτήρες και τσιμούχα κλείνουν και τα Classic της Eheim και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ την γνώμη μου την είπα.Αφού επιμένεις καλορίζικος.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ανταλαγή απόψεων κάνουμε για να καταλήξουμε κάπου. ![]() Πιστεύω ότι το εάν είναι καλός ή όχι θα το δείξουν οι μετρήσεις του Ca2+ που θα παίρνω από τα όργανα. Για εμένα, καλό είναι εάν μπορεί και τροφοδοτεί το ενυδρείο με την ποσότητα που πρέπει και ταυτόχρονα αποδειχθεί αξιόπιστο. Το ότι έχεις δοκιμάσει ένα διαφορετικό και είσαι ικανοποιημένος, καλό είναι. Το ότι θέλεις να το προτείνεις και σε άλλους είναι ακόμα καλύτερο. Το να λες όμως ότι είναι ο χειρότερος της αγοράς (ο Ab) είναι υπερβολή, γιατί δεν μπορεί να έχεις δοκιμάσει όλου τους CR και να έχεις βρει ποιός είναι ο καλύτερος. Εάν ήταν έτσι, θα περίμενα ένα σχετικό post, να μοιραστείς τις γνώσεις σου, γιατί αυτός είναι ο σκοπός ενός forum: η αμφίδρομη ποιοτική επικοινωνία. Φιλικά, Βλάσης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αλλωστε έχω φίλο που για συγκεκριμένο μοντέλο cr που έχουμε και οι δύο έχουμε διαφορετική άποψη. Και εκείνος με τα δεδομένα του έχει δίκιο και εγώ με τα δικά μου.Δεν υπάρχει συμπέρασμα απόλυτο σε αυτά. Το να μπορώ να τεκμηριώσω ότι κάποιος είναι ο χειρότερος δεν μπορώ. Ούτε ποιος είναι ο καλύτερος. Αλλά να θεωρώ πολύ άσχημο το συγκεκριμένο μοντέλο είναι άποψή μου και δικαίωμά μου. Προσωπικά απλά προσπάθησα να σε προλάβω από μια κακή (άποψή μου) αγορά. Πάντως κάνε και μια δημοσκόπηση να δεις τι μοντέλα έχουν οι υπόλοιποι χομπύστες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κάλιο αργά παρά ποτέ | george82 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 25-09-09 04:22 |
Διακοπές και τάισμα μέρα παρά μέρα | aquaman | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 17-07-09 22:03 |
Κάλιο αργά παρά ποτέ | THEOFANIS6 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 18-10-07 10:43 |
Να βάλω και άλλα ψάρια ή είναι καλύτερα να βγάλω? | Apostolos Demetriou | Ζωοτόκα | 4 | 10-03-05 10:05 |