|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορώ δηλαδη να βάλω σε εναν κουβα το νερό της βρύσης που θελω να βαλω στο ενυδρειο με ενα φίλτρο μέσα και θα φύγει η λάσπη και η θολούρα?
θα καθαρίσει και απο τα μικρόβια που θα έχει μέσα απο το χώμα??? |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις περιεργες αποψεις περι μικροβιων και χωματος....
Το νερο του δικτυου χλωριωνεται, και ανεξαρτητως οψης δεν περιεχει παθογονα πραγματα. Και επιμενω οτι το νερο στο κεντρο της Θεσσαλονικης δεν ειναι τοσο χαλια οσο λες. Οι γειτονες εχουν το ιδιο προβλημα? Το φιλτρο προφανως δεν μπαινει στο κουβα αλλα πανω στο λαστιχο/βρυση. |
|
||||
|
||||
![]()
οπότε με ένα φίλτρο στην βρύση θα είμαι εντάξει?
τί φίλτρα είναι αυτά?? ειναί ακριβά??? υπάρχει καμιά σελίδα που μπορώ να τα δώ και που τα πουλάνε??? Κάνω πολλές ερωτήσεις απλά δεν το ήξερα αυτό και θέλω να μάθω για αυτα τα φίλτρα για να τα πάρω όσο πιο γρήγορα γίνεται αφου δεν κανει το εμφιαλομένο... ------------------------- Κάποιος που να ξέρει κάτι για τα φίλτρα βρύσης???????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη theodoros : 27-11-09 στις 11:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια...
Δευτέρα θα πάρω ενα φίλτρο βρύσης και πιστεύω πως θα είμαι εντάξει.... |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως αν η βρύση σου βγάζει χωμα/λάσπη, καλό θα είναι να ειδοποιήσεις την ύδρευση γιατί πιθανότατα θα είναι κάτι που διορθώνεται. Ξέρω πολύ κόσμο που μένει κέντρο - κανεις δεν έχει σοβαρό πρόβλημα με τη διαύγεια του νερού.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τιμες-ΡΗ controlers-Καρφουρίσια ενυδρεία-Ποιότητα κλπ κλπ κλπ... | nikman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 77 | 19-05-08 08:29 |
ποιότητα δίσκων! | Κόφινας | Δίσκοι | 3 | 12-10-07 07:22 |
Ποιότητα εικόνας | Z_X | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 3 | 16-05-07 22:12 |
Ποιότητα ΕΗΕΙΜ | Juan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 06-09-06 08:04 |
Αγωγιμόμετρο και ποιότητα νερού | Akis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 07-03-05 09:00 |