|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το εμφιαλομένο το αγοράζω πολύ φθηνά... (20lt = 3¤)
το απιονισμένο θα μου βγεί ακριβώ... Ξέρει κανείς καμιά σελίδα που να λέει για την τύρφη πώς να την βάλω στο ενυδρείο??? |
|
||||
|
||||
![]()
Το απιονισμένο απο το λιντλ κάνει πέριπου 50 λεπτά το μπιτόνι. ¶ρα δεν είναι ακριβότερο.
Περί σκληρότητας και τύρφης http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Themata/GH_PH.htm |
|
||||
|
||||
![]()
Το απιονισμενο ειναι σίγουρα καλό για το ενυδρείο μου?
50 λεπτα το μπιτονι? ποσα λίτρα είναι το μπιτίνι? Ποιοί είναι οι παράμετροι του απιονισμενου νερού??? ------------------------- γνωριζει κανείς να μου πεί για το απιονισμενο νερό??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη theodoros : 26-11-09 στις 10:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τα εχουμε πει για το απιονισμενο. Ακριβο, μη πρακτικο και ενιοτε επικινδυνο.
Κανε και κανα search. Ειτε βαζεις ψαρια που θελουν σκληρο νερο ειτε βαζεις οσμωση. Ολα τα αλλα ειναι προσωρινες, κουραστικες λυσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Να προτεινω , μπορει να ειναι και γκαφα, γιατι δεν βαζει ενα φιλτρο στην βρυση να κραταει τα πολλα πολλα ;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενα απλο φιλτρο θα καθαρισει τα σωματιδια δεν θα επηρεασει σημαντικα ομως τη σκληροτητα
Εξαρταται τι θελει να κανει κανεις τελικα. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορώ δηλαδη να βάλω σε εναν κουβα το νερό της βρύσης που θελω να βαλω στο ενυδρειο με ενα φίλτρο μέσα και θα φύγει η λάσπη και η θολούρα?
θα καθαρίσει και απο τα μικρόβια που θα έχει μέσα απο το χώμα??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τιμες-ΡΗ controlers-Καρφουρίσια ενυδρεία-Ποιότητα κλπ κλπ κλπ... | nikman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 77 | 19-05-08 08:29 |
ποιότητα δίσκων! | Κόφινας | Δίσκοι | 3 | 12-10-07 07:22 |
Ποιότητα εικόνας | Z_X | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 3 | 16-05-07 22:12 |
Ποιότητα ΕΗΕΙΜ | Juan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 06-09-06 08:04 |
Αγωγιμόμετρο και ποιότητα νερού | Akis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 07-03-05 09:00 |