|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπα... σκληρο ειναι για kribs..
Τι προβλημα εχεις με το νερο της βρυσης σου ακριβως? Τι σημαινει βρωμικο? |
|
||||
|
||||
![]()
Το εμφιαλωμένο νερό δεν είναι πάντα το καλύτερο γιατί δεν ξέρεις σε τι συνθήκες φυλάσσεται.
Εγώ στο παρελθόν άλλαζα με εμφιαλωμένο ως που κάποια στιγμή μετά από αλλαγή έχασα όλα τα ζωντανά στο ενυδρείο.. ακόμα και τα σαλιγκάρια. Γνώμη μου εκ πείρας ....μακριά!
|
||||
|
||||
![]()
βγαζει λάσπη απο μεσα...
δεν πίνεται και γενικα εχει πολύ βρομιά μέσα... ολική σκληρότητα: 216 ειναί πολύ? πόσο θέλουν τα kribs? |
|
||||
|
||||
![]()
Το εμφιαλωμενο δεν ειναι λυση...
Που στη θεσαλλονικη εχει τοσο κακο νερό? (αν και η λασπη δεν ειναι απαραιτητα προβλημα σε ενυδρειο..) |
|
||||
|
||||
![]()
στο κέντρο...
αν το βαλεις σε ενα ποτήρι είναι τόσο θολό που γίνεται σκούρο γκρί... μπορεί να μην έχει αλλού στο κέντρο πρόβλημα και να φταίνε οι σολήνες οι δικοί μου. Είναι μαγαζί και έχει ψύκτη. Της βρύσης δεν το χρησημοποιούμε καθόλου... |
|
||||
|
||||
![]()
Η ΟΥΘ τι λεει επι του θεματος?
Κανας γκαρντασης απο κεντρο Σαλονικα? |
|
||||
|
||||
![]()
μπορεί να μην έχει αλλού στο κέντρο πρόβλημα και να φταίνε οι σολήνες οι δικοί μου.
Είναι μαγαζί και έχει ψύκτη. Της βρύσης δεν το χρησημοποιούμε καθόλου... |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι αδυνατο οτι σωληνες και να χεις (που να μην ειναι τρυπιοι δλδ) να κατεβαζει χωμα και να ειναι θολο και να φταινε οι σωληνες...
Το νερο απο το γειτονα κανει το ιδιο? |
|
||||
|
||||
![]()
επειδή τα πέρνουμε φθηνά τα εμφιαλομενα και πιστεύω πως είναι καλύτερο απο του δικτύου γι'αυτό θέλω να βάζω απο αυτό...
δεν γνωρίζω αν είναι τόσο θολό αλλα και αυτοί εμφιαλομένα χρησημοποιούνε μόνο... ------------------------- αν το τεστάρο κάθε φορά πριν το βάλω στο ενυδρείο??? και οι μετρήσεις είναι καλες? μπορώ να το βάζω??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη theodoros : 25-11-09 στις 18:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τιμες-ΡΗ controlers-Καρφουρίσια ενυδρεία-Ποιότητα κλπ κλπ κλπ... | nikman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 77 | 19-05-08 08:29 |
ποιότητα δίσκων! | Κόφινας | Δίσκοι | 3 | 12-10-07 07:22 |
Ποιότητα εικόνας | Z_X | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 3 | 16-05-07 22:12 |
Ποιότητα ΕΗΕΙΜ | Juan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 06-09-06 08:04 |
Αγωγιμόμετρο και ποιότητα νερού | Akis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 07-03-05 09:00 |