|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
10 ???αμα ειναι 12 η 15 δε σου κανει ??? νομιζω ειπαρχει
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε κανονικο ξυλο!...
Πιστεψε με αμα βαλεις αυτον τον πουρε που γυαλιζει δεν θα σου αρεσει και μετα θα θες να το αλλαξεις!... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η κατασκευη ειναι ιδια με την δικια σου,ακριβως ιδια,απλως την εφτιαξα για το rio180.
|
|
||||
|
||||
![]()
η λύση στο θέμα σου έχει το όνομα "καπλαμάς"
το mdf από μόνο του είναι μια μοριοσανίδα. την αγοράζεις ή σκέτη ή καπλαμαρισμενη. ο καπλαμάς είναι πολύ λεπτό φύλλο από ξύλο το οποίο είναι κολλημένο πάνω στο mdf. καπλαμάδες υπάρχουν πάρα πολύ με διάφορα νερά και διάφορες αποχρώσεις. το μόνο που χρειάζεται είναι τρίψιμο και λουστράρισμα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το θέμα του λούστρου είναι ολόκληρο κεφάλαιο. υπάρχουν άχρωμα και χρωματιστά. πιστεύω ότι ανάλογα το γούστο σου θα πρέπει να επιλέξεις και την αντίστοιχη απόχρωση λούστρου. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! σε διαφορετικούς καπλαμάδες, το ίδιο λούστρο δίνει διαφορετικό αποτέλεσμα. τώρα για το πάχος νομίζω ότι απλά για να επενδύσεις μια βάση θα μπορούσες να πας και σε πιο λεπτό. δεν θυμάμαι όμως σε τι πάχος βγαίνουν. |
|
||||
|
||||
![]()
ναι 10 θελω.η βαση ειναι με σκελετο απο σουηδικο ξυλο 12χ4εκ.οποτε δεν υπαρχει προβλημα για το βαρος..αν υπαρχει 10 και σε χρωμα οξυας,τοτε μου λυθηκαν τα χερια!
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω σε προειδοποίησα..
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΕΙΔΟΣ | leobabes | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 12-06-07 12:37 |
γνωριζει κανενας τι ειναι το ls | nhreas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 30-06-03 23:36 |