|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πχ αμα κοβεις μια μελαμηνη στην ακρη και δε θες να φαινεται ετσι το πριονιδι βαζουνε κατι σαν αυτοκολλητη μεμβρανη βαμμενη
|
||||
|
||||
![]()
τωρα καταλαβα..εγω θα παρω 10mdfκαι μου ειπε οτι δεν μπαινει σε αυτη.αλλα σε μενα οι ακρες δεν θα φαινονται,οποτε δε μας ενδιαφερει η ακρη.ρωταω για την φατσα τουmdf ...τι επεξεργασια θελει,τι μπογια,βερνικι κτλ.
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι δε λέω για της άκρες λέω για όλα παράδειγμα σου έδωσα νομίζω πουλάνε ρολο μεμβράνη άρα απ ότι ξέρω θέλει πρέσα κολλα και θερμομπιστολο για να κάτσει καλά
|
||||
|
||||
![]()
εγω οταν εβαψα τα MDF μου θυμαμαι περασα 2 χερια ασταρι και 3 χρωμα.
στεγνωμα 1 μερα στο καθε ενδιαμαεσο χερι ![]() και μονος σου τα βαφεις δεν ειναι τιποτα! εγω ρολο χρησιμοποιησα,και λιγο στοκο στις ενωσεις για να μοιαζει ενιαιο...εγινε αψογη δουλεια! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
έχεις και αλλα και φαίνονται ??? και θες να τα βγάλεις το ίδιο ύπαρξη μια λύση θα μοιάζει αλλα δε θα είναι το ίδιο παίρνεις ένα χρώμα σαν αυτό που έχουν τα νερά το βαθείς ένα χέρι και μετά βάζεις ένα βερνίκι πάνω δε θυμάμαι πως το λένε το περνάς ένα χέρι και μετά το βαφείς στο χρώμα της οξείας και κάνει νερά δε πιάνει παντού υπάρχει και ένα άλλο βερνίκι και άμα στεγνώσει κάνει σα ρωγμές πολύ όμορφο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
κατι παρομιο ειναι αυτο που σου λεω εγω
η νερομπογια και μετα το σιλερ δυο χερια θα κανει νερα απλα δεν θα βγει σαν αυτα του εμποριου ας πουμε αν εχεις αλλο επιπλο διπλα οξια εμποριου με νερα θα ειναι η μερα και η νυχτα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΕΙΔΟΣ | leobabes | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 12-06-07 12:37 |
γνωριζει κανενας τι ειναι το ls | nhreas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 30-06-03 23:36 |