|
|||
|
|||
![]()
...και αφού μου τα είπατε και τα ξαναείπαμε βρέθηκα στην ευτιχή θέση να πάω να πάρω μπόλι απο το δισκοενυδρείο του Γιώργου...
Είχα ετοιμάσει με νερό το ενυδρείο από το πρωί.. Πήρα τα υλικά από το φίλτρο που μου χάρισε με πολύ χαρά ο συμφορουμίστας μας, τα έβαλα ξεκίνησα το φίλτρο,τους θερμοστάτες,έριξα και μια σταγόνα αμμωνία αφού δεν έχω ακόμα ψάρια και ένιωσα την απόλυτη ευχαρίστηση και ικανοποίηση... Περίπου 30 λεπτά κράτησε αυτή η μαγεία και ξαφνικά αναλαμπή!!! ΓΚΑΣΠ!!!!!!! ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΑΝΤΙΧΛΩΡΙΟ!!!!!!!!!!! Έτρεξα έβαλα μέσα την απαραίτητη ποσότητα αλλα την άλλη μέρα (σήμερα) διαπίστωσα οτι...αλήθεια λέγατε!!!! Ακόμα και το μπόλι του...Γιώργου ΔΕΝ επιβιώνει με το χλώριο!!!! Μού έδωσε πάλι σήμερα ο άνθρωπος....τι να πώ.. Τα καλύτερα παιδιά έχει το φόρουμ... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία για μπόλιασμα ενυδρείου. | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 14-10-08 13:14 |
Πρόβλημα στο μπόλιασμα | Lampros | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 04-12-07 14:08 |
Μπόλιασμα νέου ενυδρείου | Lampros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 25-11-07 03:00 |
Μπόλιασμα | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 28-02-07 19:10 |
Μπόλιασμα από ενυδρείο με άλγη. | Juan | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 27-09-05 09:32 |